100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 12-14. Avoin kauppa 31.8. saakka.

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 12-14. Avoin kauppa 31.8. saakka.

Anna koodi:

TALVI-100

Anna koodi:

TALVI-100

Seikkailua aamusta iltaan!

STS Kids Clubilla keksimme hauskoja aktiviteetteja joka päivä. Skandinaaviset ohjaajamme pitävät huolen, että lapset viihtyvät taatusti! Ohjelma saattaa vaihdella viikolla riippuen säästä ja muista tekijöistä. Tutustu muutamiin viikon kohokohtiin alla:

Intiaaniafterski

Solmi tanssikenkiesi nauhat, tänä iltana on juhlat! Puemme päälle intiaaniasut: värikkäitä sulkia ja kasvomaalaukset! Sen jälkeen lähdemme Cowboy-jahtiin Silver Bullet Bariin.

 

 

Leffailta

Mukavat vaatteet päälle! Rinteessä vietetyn päivän päätteeksi on mukava vain ottaa rennosti. Yhtenä iltana viikossa järjestämme suositun leffaillan Salzburger Hofissa, jossa näytetään ruotsalainen elokuva. Tarjolla on tietenkin myös popkornia ja limua.

 

Aarrejahti ja merirosvojuhla

Pakkaa mukaan vakoojalasisi. Yhtenä päivänä viikossa lähdemme aarrejahtiin etsimään Bad Gasteinin kuuluisaa lumitimanttia. Jälkeenpäin järjestämme villit merirosvojuhlat!

 

Piknink rinteessä

Syö niin paljon kuin jaksat. Katamme tarjolle rinteeseen herkullisen piknikin, joka pitää sisällään mm. pastasalaattia, tuoreita hedelmiä, limua sekä karkkia ja suklaata. Tämän jälkeen leikimme yhdessä lumessa. 

Allasbileet

Valmistaudu loiskuvaan iltaan Hotel Salzburger Hofin sisäuima-altaassa. Leikimme vesileikkejä, soitamme musiikkia ja vietämme hauskan hetken yhdessä. Huomaathan, että kaikkien osallistuvien lapsien tulee olla uimataitoisia.