Huvielämä Bad Gasteinissa

Ruoka ja iltaelämä Bad Gasteinissa

Bad Gasteinissa on vauhdikas iltaelämä ja paljon ravintoloita, jossa on kokkeja jokaisesta maailmankolkasta. Klassisessa Hotel Salzburger Hofissa vierailee vuosittain suomalaisia huippukokkeja. Hotellin ravintolassa on vieraillut ja kokkaillut ruokaa vieraille mm. palkittu kokki Mika Jokela.

Baarit ja klubit Bad Gasteinissa>>

Ravintolat Bad Gasteinissa

Angelo’s

Viihtyisä ja suosittu italialainen ravintola, joka on tunnettu pitsoistaan. Listalta löytyy kuitenkin myös paljon muuta aina pastoista kalaruokiin. Angelo sijaitsee hotelli Edenin yhteydessä Silver Bulletin alapuolella.

 

Ritz Ravintola

Hotel Salzburger Hofin ravintolan kansainvälinen keittiö on tasokas. Kaunis ravintola ja hieno tunnelma.

 

Jagdstube

Hotel Salzburger Hofin kodikas baari. Erittäin suosittu afterskillä. Hyvää ruokaa!

 

Hofkeller

Viehättävä ravintola Hotel Salzburger Hofin kellariholvissa. Hofkellerissa tarjoillaan fondueta, raclettea ja "steinplattea".

 

Baarit ja klubit

Silver Bullet Bar

Kaksi uutta baaria, vaahtoavaa olutta ja hyvä ruokalista jenkkityyliin. Ravintolassa on neljä kerrosta ja katonraja 14 metrin korkeudessa. Bad Gasteinin paras afterski ja elävää musiikkia joka päivä. 

 

Eden Pub

Klassinen englantilainen pub, jossa nautit ”pint of lagerin” tai aidon Guinnessin. Pubissa aina hyvä tunnelma.

 

Ritz Bar 

Alppien kaunein hotellibaari sijaitsee Hotel Salzburger Hofissa. Pianomusiikkia joka päivä klo 18 alkaen.

 

Angelina's Pizza Piazza & Bellini Bar

Hotel Postin italialais-amerikkalainen viihtyisä baari. Testaa aito "Bellini" (samppanjaa ja persikkatuoremehua). Baarissa on rauhallinen lounge-tunnelma.

 

 

Yöelämä & afterski

Jätä sukset telineeseen ja nauti kuohuvasta itävaltalaisesta oluesta! Bad Gasteinin afterskiistä ja yöelämästä pitää huolen Alppien hauskimmat baarit, ravintolat ja klubit kaikenlaiseen makuun.

Tunnetut artistit esiintyvät kauden aikana

Talvikauden aukana Silver Bullet –baarissa ja Hotel Salzburger Hofissa vierailee monia tunnettuja artisteja.  18-20 tammikuuta 2019 vierailevat maailmankuulut Martin Garriz ja DJ Ötzi Bad Hofgasteinissa ”Sound and Snow” musiikkifestivaaleilla.

Videoita, kun Måns Zelmerlöw rockasi Silver Bulletin afterskiillä 2016 →