Huvielämä Ischglissä

100€ ennakkoalennus

100€ alennuksen/henkilö kaikilta hiihtomatkoilta viikoilla 2-6. Voimassa 30.9. saakka.

100€ ennakkoalennus

100€ alennuksen/henkilö kaikilta hiihtomatkoilta viikoilla 2-6. Voimassa 30.9. saakka.

Anna koodi:

ALPPI-100

Anna koodi:

ALPPI-100

Huvielämä ja afterski Ischglissä

Sanotaan että pöydät villeimmillä klubeilla joudutaan vaihtamaan useamman kerran vuodessa villien monotanssien vuoksi. Afterski Ischglissä on jotakin mitä juhlimista rakastava laskettelija voi toivoa. Jet set-elämä kaupungin klubeilla sykkii aamuun asti joka päivä. 

Bob Dylan, Katy Perry ja Jon Bon Jovi ovat vain joitakin kansainvälisistä supertähdistä jotka ovat vierailleet vuosittaisessa Top Of The Mountain- tapahtumassa ja mahdollisuus törmätä tähtiin on täällä aina korkea. 

Ischglissä afterski on taidetta ja ravintoloiden, baarien, pubien ja yökerhojen tarjonta on suuri. Jotkut kutsuvat Ischgliä "Tyrolin Mallorcaksi" mutta meidän mielestä se ei ole aivan oikein. Heitä sekaan vähän New Yorkia, Berliiniä ja Pariisia ja aletaan olla lähempänää kuvaa jonka saa Tyrolin huvikeskustasta. Alle olemme listanneet muutamia suosikkejamme.

Ravintolat

Paznauner Stube

Paznauner Stube on korkeatasoinen gourmetravintola, joka sijaitsee 5 tähden hotelli Trofana Royalissa. Ruoka, ilmapiiri ja palvelu ovat korkeatasoista.

Pardorama Restaurant

Pardorama lasketaan yksiin Tirolin spektaakkelimaisimpiin rinneravintoloihin. Ravintola tarjoaa uskomattomat maisemat ja fantastisen hyvää ruokaa. Täällä on myös À la carte- sekä buffetravintola. Pääse tänne sujuvasti Pardatschgratbahnin gondolilla keskustasta.

La Nona

Kirkon vieressä sijaitseva italialainen suosikki La Nona tarjoilee herkullista pitsaa ja pastaa. Niin hyvää!

American Bar Allegra

Kylän parhaat burgerit löydät American Bar Allegrasta, joka sijaitsee Hotel YSCLA:ssa. Tässä amerikkalaistyylisessä ravintolassa tarjoillaan mehukkaita hampurilaisia, sormiruokaa ja herkullisia cocktaileja. Täällä happy hour ei koske ainoastaan ruokaa vaan myös pastaa; syö kaksi, maksa yksi.

Baarit ja klubit

Kitzloch

Kitzloch on sekä suosittu ravintola että afterski-baari Ischglissä. Valmistaudu monotansseihin ja vaahtoavaan olueseen. 

Kuhstall

Valmistaudu elämäsi afterskihin, sillä tätä afterskitä et tule unohtamaan. Kuhstall on nimittäin tunnettu Alppien parhaasta afterskistään. Juhlat alkavat aikaisin tanssilla kun DJ ja live-esiintyjät aloittavat ja essintyvät aina pikkutunneille saakka.

Feuer & Eis 

Feuer & Eis on klassinen afterski-baari, joka sijaitsee aivan Silvrettabahnin läheisyydessä. Tänne mahtuu yli 1000 ihmistä ja tilaa löytyy huolimatta siitä, haluatko tanssia vai istua alas nauttimaan oluen. Afterski alkaa kello 15.00 ja jatkuu aamunkoittoon saakka.