Kuva

Tiatsch

Ischgl

Vieraiden arvio
4,5 / 5
814 arviota ›

”Olimme porukalla reissussa ja otimme huoneiston. Se oli aivan täydellinen, hieno huoneisto, täysin varusteltu keittiö ja mikä parasta, kivenheiton päässä rinteestä. Koko porukkamme oli erittäin tyytyväinen!” Lotta - helmi 2017

”Huoneistohotelli, jolla keskeinen sijainti kuitenkin rauhallisella alueella. Iso, siisti rentoutumisalue toi kivaa pientä ekstraa vierailullemme. ” Julia - tammi 2017

”Tilavat huoneet, kiva sauna ja erinomainen sijainti. Olimme erittäin tyytyväisiä ja palaamme mielellään takaisin!” Mikko - joulu 2016

Hissille

150 m

Hiihtobussille

350 m

Keskustaan

50 m

Tiatsch

Rauhallinen mutta keskeinen sijainti. Voit laskea suksilla ovelle saakka, ja Fimba-hissille on n. 150m. 25 vuodetta, tarjolla on kahden hengen huoneita sekä studioita/huoneistoja 2-4 hengelle.

Kaikissa huoneissa/huoneistoissa on parveke, suihku/WC, TV ja tallelokero. Huoneistoissa on täysin varusteltu keittiö. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät huoneistojen hintaan. Talossa on sauna, ja Wi-fi lisämaksusta. All Inclusive - pakettiin sisältyvät illalliset tarjoillaan lähellä sijaitsevassa ravintolassa.

Miksi valita Tiatsch

Lähellä hissejä
täydellinen sijainti kylässä
Täysin varustellut huoneistot
Saunaosasto

Hotellin tiedot

Virallinen luokitus
3 tähteä
Hissille
150 m
Keskustaan
50 m
Hiihtobussille
350 m
All inclusive
Kyllä
Parveke kaikissa huoneissa
Kyllä
Aamiainen
Kyllä
Hiustenkuivaaja
Kyllä
Tallelokero
Kyllä
Sauna
Kyllä
Suksisäilytys
Kyllä
Tv
Kyllä
Ilmainen Wi-Fi
Kyllä

Huoneet hotellissa Tiatsch

2 huoneen huoneisto 3-4 hengelle - 30-32 m2

Huoneisto parivuoteella. Erillinen hyvinvarusteltu keittiö, suihku/WC ja parveke. Hiustenkuivaaja, safe,Wifi Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy.

2 huoneen huoneisto 4-5 hengelle - 30-32 m2

Huoneisto parivuoteella. Erillinen hyvinvarusteltu keittiö, suihku/WC ja parveke. Hiustenkuivaaja, safe,Wifi Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy.

Huoneisto kahdessa kerroksessa 6-8 hengelle - 65 m2

65 m² huoneisto on jaettu kahteen kerrokseen. Ylemmässä kerroksessa sijaitsee kaksi makuuhuonetta, molemmissa 3 vuodepaikkaa. Alemmassa kerroksessa sijaitsee olohuone 2 hengen vuodesohvalla. Keittiö on hyvin varusteltu ja siellä on 8 hengen pöytäryhmä. Kylpyamme/suihku ja WC, TV. Petivaatteet ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Hiustenkuivaaja, safe,Wifi

2 hengen huone - 16 m2

2-hengen huone, jossa parivuode, joissakin huoneissa erilliset vuoteet. Suihku/WC ja TV. Hiustenkuivaaja, safe,Wifi

Vieraiden arvio
4,5 / 5
814 arviota

  • Aamiainen
    3,71
  • Päivällinen
    4,08

Olimme porukalla reissussa ja otimme huoneiston. Se oli aivan täydellinen, hieno huoneisto, täysin varusteltu keittiö ja mikä parasta, kivenheiton päässä rinteestä. Koko porukkamme oli erittäin tyytyväinen!

Huoneistohotelli, jolla keskeinen sijainti kuitenkin rauhallisella alueella. Iso, siisti rentoutumisalue toi kivaa pientä ekstraa vierailullemme.

Tilavat huoneet, kiva sauna ja erinomainen sijainti. Olimme erittäin tyytyväisiä ja palaamme mielellään takaisin!