Kaprun-Kitzsteinhorn 

786 - 3 029 m ö h

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 23/24.

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 23/24.

Avoin kauppa:

31.8. asti

Charmikas monipuolinen hiihtokohde

Kaprun-Kitzsteinhorn tarjoaa Salzburgerlandin korkeinta ja lumivarminta laskettelua. Leveät carving-rinteet ja laajat offarimahdollisuudet yhdistettynä kylän charmikkaaseen ilmapiiriin, hyvään ruokaan ja hauskaan afterskihin tekevät tästä täydellisen kohteen koko perheelle.

  • Jäätikkölaskettelua (3 029 m)
  • Lumi ja aurinkovarma
  • Monipuolista laskettelua
  • Charmikas kylä ja lyhyt kuljetus

Vaihtelevaa laskettelua

Kaprunin hiihtoalue on kompakti ja sopii kaikentasoisille laskettelijoille. Hissilippu kattaa kolme laaksoa ja 138km erilaisia ja –tasoisia rinteitä. Kaprunin monipuolinen luonto tekee myös laskettelusta todella monipuolista. Täältä löydät kaikkea rauhallisista lapsiperheiden rinteistä haastavimpiin rinteisiin korkealla jäätiköllä (3029m).

Charmikas pieni kylä

Kaprun ei ole ehkä Itävallan tunnetuin hiihtokohde, mutta ehdottomasti yksi viehättävimmistä. Tämä kotoisa pieni alppikylä sijaitsee n. 700m meren pinnan yläpuolella ja on tunnettu vanhoista mukulakivikaduistaan, viihtyisistä ravintoloistaan, pienistä putiikeista ja rennosta afterskistä.

Kaprunin kulttuuri on yksinkertainen ja suuri intohimo on laskettelussa. Tästä syystä kylässä ei ole vauhdikasta yöelämää ja sopiikin hyvin niille, jotka haluavat nukkua yönsä rauhassa ennen seuraavaa aktiivista laskettelupäivää.

Tauern spa on yksi Itävallan suurimmista kylpyläalueista ja ehdoton ”must” Kaprunissa käydessäsi. Yli 20 000m2, 11 sisä- ja ulkoallasta, saunaosasto ja vesiliukumäet takaavat rentouttavan päivän koko perheelle.

Rinteitä

408

km rinteitä

123 hissejä

20 60 67

Korkeus meren pinnasta 786 m

Korkein hiihtokorkeus 3029 m

Suurin korkeusero 1240 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 30 min