Matkusta turvallisesti talvella

100% turvallisuutta STS Alppimatkojen valmismatkalla

Matkusta turvallisesti talvella

100% turvallisuutta STS Alppimatkojen valmismatkalla

Huvielämä Kaprunissa

 

Kaprunin ravintolavalikoima on todella laaja kylän pieneen kokoon nähden. Ruokakulttuuri Kaprunissa on todella kansainvälinen, vaikkakin pääasiassa ravintoloissa tarjoillaan paikallisia herkkuja. Rennon ja ystävällisen ilmapiirin omaavasta kylästä löydät kaikkea terasseista pieniin pittoreskisiin ravintoloihin ja ylellisempiin ravintoloihin. Afterskillä pääset tanssimaan livemusiikin tahtiin, juuri niinkuin Alpeilla tulisikin!

Ravintolavinkit »
Kylän parhaat baarit & afterski » 

Ravintolat

Kitsch & Bitter

Ravintola, joka tarjoaa annoksia maailman joka kolkasta, kaikkea pizzasta & pastatsta mehukkaaseen pihviin. Rento ilmapiiri, hyvää musiikkia ja mukava henkilökunta.

 

Maiskogel Alm Ranch

Täällä sinun on ehdottomasti käytävä Kaprunissa vieraillessasi; Täydellinen yhdistelmä ruokaa ja eläimiä! Ruoka tarjoillaan suoraan kuumasta grillistä ja näkymät täältä ovat fantastiset. Älä unohda käydä moikkaamassa alpakoita, kanoja ja aaseja. Seuraa rinnetta nr. 31 löytääksesi tänne!

 

Orgler's Restaurant

Moderni, urbaani ja tunnelmallinen. Ravintolan maukas ruokalista koostuu paikallisista sesongin raaka-aineista. Sopii hyvin koko perheelle,  lapset saavat aina jotain aarteita mukaan kotiin vietäväksi.

 

Die Schneiderei

Rustiikkisia paikallisia annoksia ripauksella modernisuutta! Ravintola sijaitsee Kaprunin sydämessä ja on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, varsinkin niille, jotka haluavat kokea mitä Itävaltalaisella keittiöllä on tarjottavanaan.

 

Baarit & afterski

Baumbar OG

Livemusiikkia, DJ:tä ja pöydillä tanssimista. Baumbar OG:n löydät Schaufelberg-Maiskogel hissin läheisyydestä. Kylmää olutta, värikkäitä drinkkejä ja paikallisia snapseja viikon jokaisena päivänä.

 

Maisi Alm

Aivan Kaprun Centerin vieressä sijaitsee Maisi Alm. Viihtyisän afterskin lisäksi tarjoillaan täällä herkullista ruokaa, kaikkea pastasta Itävaltalaisiin klassikoihin. 

 

OFF PISTE BAR

Täällä tanssitaan monotansseja livemusiikin tahtiin joka päivä. Kun afterski loppuu alkaa yökerho, jossa voit juhlia yön pikkutunneille saakka.