Laskettelu Kaprun-Kitzsteinhornissa

Monipuolista jäätikkölaskettelua

Matkusta turvallisesti talvella

100% turvallisuutta STS Alppimatkojen valmismatkalla

Matkusta turvallisesti talvella

100% turvallisuutta STS Alppimatkojen valmismatkalla

Laskettelu Kaprun- Kitzsteinhornissa

Tänä vuonna Kaprunista tulee suurempi, parempi ja jännittävämpi! Kaksi suurinta uutuutta on hissiyhteydet Kaprunin kotivuoren Maiskogelin (1675m) ja Kitzsteinhornin jäätikön (3029m) välillä ja nyt myös Saalbach Hinterglemm kuuluu tähän jättimäiseen hiihtoalueeseen.

Neljä hiihtoaluetta, 308 km rinteitä, 124 hissiä ja yksi Itävallan korkeimmalla sijaitsevista hiihtoalueista yhdellä hissilipulla! Tältä suurelta alueelta löydät jokaiselle jotakin, aloittelijoista ammattilaisiin ja nuoremmista vanhempiin. Jokaisella viikolla järjestetään ilmainen ”ski around”, jolloin pääset kokeilemaan kaikki neljä kohdetta samana päivänä. Lähde mukaan ja löydä oma suosikkisi! Lue lisää ski around:ista täältä»

Maiskogel (1 675 m)

Pääset Kaprunista helposti ja nopeasti hissillä ylös kylän kotivuorelle Maiskogelille. Täältä löytyy paljon helpompaa laskettevaa, jotka sopii hyvin aloittelijoille ja lapsiperheille, täydellinen aloitus viikon laskettelulomalle.

Uutuus kaudelle 2019/20

Täysin uusi hissi 3K Kaprun Kitzsteinhorn-K-onnection yhdistää Maiskogelin ja jäätikköalueen Kitzsteinhornin joulukuusta 2019 lähtien. 

Kitzsteinhorn (3 029 m)

Kitzsteinhornin jäätiköllä olet todellakin maailman huipulla ja näkymät täältä ovat vertaansa vailla. Rinteet ovat vaihtelevia ja sopivat seikkailijoille, jotka arvostavat laskettelua korkealla, jyrkempiä rinteitä ja mielettömiä offareita, jotka ovatkin hiihtoalueen tunnusmerkki. Kitzsteinhornin erikoisuus on ei-ajetut rinnealueet, jossa voit kokeilla turvallisesti pehmeää puuterilaskua. Uudella hissillä pääset helposti ja nopeasti takaisin Maiskogelille ja Kapruniin.

Schmittenhöe (2 000 m)

Schmittenhöe Zell am Seessä on 77 rinnekilometrinsä kanssa suurin kolmesta hiihtoalueesta. Tänne pääset nopeasti ja helposti skibussilla, jonka käyttäminen sisältyy hissilippusi hintaan. Laskettelu on monipuolista ja sopii koko perheelle riippumatta eri tasoistanne. Näkymät kauniille Zeller See järvelle tekevät tästä alueesta entistäkin maagisemman!

Uutuus kaudelle 2019/20 

Uutta tulevalle talvelle on uusi hissi, joka vie sinut Saalbach-Hinterglemmistä takaisin Schmittenhöelle nopeasti. Saalbachiin pääset helposti skibussilla, jonka käyttö sisältyy hissilippuusi. 

Rinnekartta Kaprun-Kitzsteinhorn

Rinteitä

408

km rinteitä

53 hissejä

13 23 21

Korkeus meren pinnasta 757 m

Korkein hiihtokorkeus 3029 m

Suurin korkeusero 1240 m

Lentokenttäkuljetus 1 h 15 min

Vieraiden arvio
4,3 / 5
1215 arviota
Vieraiden arvostelut

”Mahtava viikko ja paljon laskettelua. Hyvät, kiinnostuneet oppaat.” Marja - helmi 2019

”Olen todella tyytyväinen STS:ään. Ihanaa voida vain rentoutua lomalla kun Alppimatkat on järjestänyt kaiken valmiiksi. Kiitos mahtavasta reissusta” Juho - helmi 2019

”Jälleen kerran mahtavasti järjestetty STS Alppimatkoilta, KIITOS! Zell am See oli huippuhyvä.” Stina - maalis 2019