Huvielämä Lech-Zürsissa

 

Huvielämä Lech-Zürsissa

Lech on kaikilla mittareilla korkeaa tasoa, gourmet ravintoloita ja upeita rinneravintoloita joissa tarjotaan klassisia itävaltalaisia herkkuja.

Kriegeralpe on viihtyisä rinneravintola jossa nautit erinomaisia paikallisia ruokia ja listalla on hyviä itävaltalaisia viinejä. Toinen suosittu rinneravntola on Balmalp joka sijaitsee korkealla ja josta on upeat näköalat ympäröiville vuorille. Täällä kohtaa Itävalta ja Aasia, ravintolassa tarjoillaan erilaisia wokannoksia ja myös pizzaa ja pastaa. Terassilla oleva baari on erittäin suosittu ja aina täynnä ilapäivisin. Klassikko Lechissä on myös Alter Goldener Berg joka on yksi kylän suosituimmista ravintoloista. Fondue on suosittu illallisruoka täällä ja aurinkoterassi on suosituu afterskillä.

Lehcin kylässä on n. 50 ravintolla ja suurin osa näistä on hotellien yhteydessä. Skihütte Scheggarei on näistä poikkeus ja sijaitsee lähellä kylän hiihtohissejä. Ravintolassa tarjoillaan moderneita annoksia ja erinomaisia pizzoja. Mikäli haluat haluat todellisen illallisnautinnon, varaa pöytä ravintola Brunnenhofista joka sijaitsee Hotel Brunnenhofissa. Ravintolalla on yksi Michelinin tähti.

Iltariennot eivät kilpaile naapurikylä St Antonin kanssa jossa on edelleen hyvin vauhdikas iltaelämä. Lechissä on muutama suosittu baari ja yökerho. Suosituin afterski paikka kylässä on The Eisbar Hotel Tannerbergerhofin yhteydessä ulkona, hotellin edessä. Saman hotellin The Tannberg Bar on iltaisin hyvin suosittu. Toinen hyvä iltapaikka on Fux Jazz Bar jossa nautit loistavia viinejä rauhallsessa ilmapiirissä.

Ravintolat Lechissä

Kriegeralpe 

Viihtyisä vuoristomaja, jossa voit herkutella paikallisilla ruokalajeilla palkittujen viinien kera.

 

Balmalp

Toinen suosittu rinneravintola on Balmalp, joka sijaitsee korkealla ja näköala vuorille on upea. Täällä kohtaavat Itävalta ja Aasia wok-annoksineen mutta ruokalistalta löytyy myös pizzaa ja pastaa

 

Alter Goldener Berg

Klassikko Alter Goldener Berg kuuluu Lechin suosituimpiin ravintoloihin. Täällä tarjoillaan fondueta kauniisti sisustetuissa huoneissa ja terassilla vietetään afterskitä joka iltapäivä. 

 

Skihütte Schneggarei

Kylässä on yhteensä noin 50 ravintolaa, joista lähes kaikki sijaitsevat hotelleissa. Poikkeuksena Skihütte Schneggarei, joka sijaitsee aivan hissijärjestelmän juurella. 

 

Brunnenhof

Tämä upea ravintola sijeitsee Hotel Brunnenhofissa. Täällä pääset kokemaan ainutlaatuisen ruokaelämyksen, sillä hotelli on saanut Michelin tähden herkullisesta ruuastaan.