Huvielämä Lech-Zürsissa

 

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 12-14. Avoin kauppa 31.8. saakka.

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 12-14. Avoin kauppa 31.8. saakka.

Anna koodi:

TALVI-100

Anna koodi:

TALVI-100

Huvielämä Lech-Zürsissa

Lech on kaikilla mittareilla korkeaa tasoa, gourmet ravintoloita ja upeita rinneravintoloita joissa tarjotaan klassisia itävaltalaisia herkkuja.

Kriegeralpe on viihtyisä rinneravintola jossa nautit erinomaisia paikallisia ruokia ja listalla on hyviä itävaltalaisia viinejä. Toinen suosittu rinneravntola on Balmalp joka sijaitsee korkealla ja josta on upeat näköalat ympäröiville vuorille. Täällä kohtaa Itävalta ja Aasia, ravintolassa tarjoillaan erilaisia wokannoksia ja myös pizzaa ja pastaa. Terassilla oleva baari on erittäin suosittu ja aina täynnä ilapäivisin. Klassikko Lechissä on myös Alter Goldener Berg joka on yksi kylän suosituimmista ravintoloista. Fondue on suosittu illallisruoka täällä ja aurinkoterassi on suosituu afterskillä.

Ravintolat Lechissä

Kriegeralpe 

Viihtyisä vuoristomaja, jossa voit herkutella paikallisilla ruokalajeilla palkittujen viinien kera.

 

Balmalp

Toinen suosittu rinneravintola on Balmalp, joka sijaitsee korkealla ja näköala vuorille on upea. Täällä kohtaavat Itävalta ja Aasia wok-annoksineen mutta ruokalistalta löytyy myös pizzaa ja pastaa

 

Alter Goldener Berg

Klassikko Alter Goldener Berg kuuluu Lechin suosituimpiin ravintoloihin. Täällä tarjoillaan fondueta kauniisti sisustetuissa huoneissa ja terassilla vietetään afterskitä joka iltapäivä. 

 

Skihütte Schneggarei

Kylässä on yhteensä noin 50 ravintolaa, joista lähes kaikki sijaitsevat hotelleissa. Poikkeuksena Skihütte Schneggarei, joka sijaitsee aivan hissijärjestelmän juurella. 

 

Brunnenhof

Tämä upea ravintola sijeitsee Hotel Brunnenhofissa. Täällä pääset kokemaan ainutlaatuisen ruokaelämyksen, sillä hotelli on saanut Michelin tähden herkullisesta ruuastaan.

 

Baarit ja klubit

The Eisbar

Mikäli olet vailla kunnon bileitä on The Eisbar Tannbergerhof hotellilla sinun paikkasi. Täältä saat ainutlaatuisia drinkkejä ja tanssia monoilla ylellisessä tunnelmassa.

 

Frozen Icebar

Schlegelkopf hissillä sijaitseva Frozen Icebar tarjoilee parhaan afterskin! Aurinkoisina päivinä ulkoterassilla tarjoillaan samppanjaa ja olutta tuoreiden ostereiden ja antipastien kanssa. Sunnuntaisin paikalla esiintyy tunnettuja DJ:tä aina auringonlaskuun asti.

 

The Tannberg bar

Tannbergerhof hotellilla on myös The Tannberg bar. Täällä 4-tähden hotellissa viihtyy bilettäjät aina pikkutunneille asti.

 

Fux Jazz Bar

Tämä on mahtava baari & ravintola, jossa itä tapaa lännen. Fux Jazz Bar tarjoilee hyviä viinejä ja koktaileja rauhallisissa tunnelmissa.