Huvielämä Obergurglissa

Huvielämä ja afterski Obergurglissa

Obergurgl on pieni alppikylä ja lähes kokonaan autoton. Ilmapiiti on rauhallinen ja afterski ei ole läheskään niin vauhdikasta kuin naapurikylä Söldenissä. 

Rinteestä löytyy useita rinnemajoja ja aurinkoisia terasseja, joissa voit nauttia hyvää syötävää ja juotavaa. Obergurgl ei ole bilemekka mutta mikäli haluat monotansseja löytyy siihenkin omat paikkansa. Olemme listanneet alle suosikkimme.

Ravintolat

Restaurant Pic-nic

Täällä pääset nauttimaan herkullista pitsaa. Ruokalistalla on myös kansainvälisiä ruokalajeja sekä itävaltalaista ruokaa. Suosittelemme kokeilemaan pitsaa!

 

Salz & Pfeffer Steakhouse

Mikäli mielesi tekee mureaa pihviä ja tuoreita lisukkeita, ota suunnaksi Salz & Pfeffer.  Ravintola on tunnettu tartarpihvistään ja maukkaista lihapadoistaan.

 

Josl's bar

Designhotelli Josl:ssa voit nauttia lasin viiniä heidän viinibaarissaan. Torstaisin heillä on viininmaistelua.

 

Hohe Mut Alm

Ethän jätä väliin Hohe Mut Almia! Aito rinneravintola aurinkoisella terassilla ja uskomattomalla näköalalla. Ruokalistalta löytyy klassisia ruokia kuten Gulasch ja Wienerschnitzel.

 

Pizzeria Romantica

Pizzeria Romantica on juurikin niin suloinen ja romanttinen kuin miltä se kuulostaa. Nauti lasi punaviiniä kera basilikantuoksuisen pitsan tai herkullisen italialaisen pitsan.

 

Baarit ja afterski

Fassl Bar 

Viihtyisä afterski-paikka. Täällä tapaat sekä paikallisia että turisteja nauttimassa kylmää olutta.

 

Nederhütte

Perhe Gampel soittaa musiikkia. Tämä on kohteen ehkäpä paras afterski. Tänne kokoontuvat kaiken ikäiset nauttimaan aurinkoisesta terassista sekä laulamaan että tanssimaan. 

 

Top Mountain Star

3080 metrin korkeudessa sijaitsee Top Mountain Star, joka on futuristinen näköalapaikka ravintolalla ja baarilla. Istu nauttimaan lasi hyvää juotavaa ja nauti upeista maisemista.