Ruokakulttuuri Itävallassa

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

Anna koodi:

TALVI-100

Anna koodi:

TALVI-100

Ritz Restaurant - Bad Gastein

Stefan Karlsson, Ulf Wagner ja Tommy Myllymäki ovat vain osa kuuluisista kokeista, jotka käyvät vierailevina tähtinä Ritz –raviontolassa. Ravintola sijaitsee Hotel Salzburger Hofissa, jossa tarjoillaan huippuluokkaiset 5-ruokalajin illalliset. Kun varaat All Inclusive –paketin täällä, sisältyy 5-ruokalajin illalliset hintaan jokaisena iltana.

Lue lisää

Hofkeller - Bad Gastein

Alppiloma ei ole mitään ilman fondueta ja Bad Gasteinin Hofkellerissä tarjoillaan Alppien parhaat fonduet. Tämä maalaismainen ravintola sijaitsee viehättävän Hotel Salzburger Hofinkellariholvissa ja täällä tarjoillaan tunnettuja itävaltalaisia herkkuja; fondue, raclette ja steinplatte. 

Lue lisää

Bobo's bar & restaurant - St Anton

Bobo’s on todellinen klassikko St Antonissa, joka on erityisen tunnettu ribseistään ja suurista nacholautasistaan. Täällä järjestetään yhteinen ”Ribsilta” kerran viikossa, joka on todella suosittu.

Lue lisää

Spielberghaus - Saalbach

Spielberghaus sijaitsee hieman ylempänä rinteessä ja on tunnettu perinteisestä ruoasta. Kerran viikossa järjestämme ”Rodel- ja Ribsillan” Spielberghausissa. Lumikissat vievät meidät ylös ravintolaan, missä nautimme maittavan illallisen. Ruoan jälkeen meitä odottaa 4km mittainen kelkkamatka alas kylään. 

Lue lisää

Pardorama Restaurant - Ischgl

Pardorama lasketaan yhdeksi Tirolin upeimmista rinneravintoloista, joka tarjoaa mielettömän näköalan ja fantastista ruokaa. Pääset tänne helposti Pardatschgratbahn –gondolihissillä keskustasta.

Lue lisää

Crazy Daisy - Zell am See

Ruotsalaisomisteinen Crazy Daisy on kestosuosikki Zell am Seessä. Täällä tarjoiltavat runsaat annokset ovat saaneet inspiraationsa välimereltä. Illallinen järjestetään parhaaseen tapaan heidän suositussa baarissaan “Bierhimmelissä”, joka on saanut nimensä vaikuttavasta olut tarjonnastaan.

Lue lisää