Huvielämä Saalbachissa

Huvielämä ja afterski Saalbachissa

Varaudu monotansseihin ja virtaavaan olueen - afterski Saalbachissa on maailmankuulu. Älä pelästy jos sinut vedetään mukaan letkajenkkaan "Kaiserbier" kädessä ja ilta venyykin pidemmäksi kuin odotit. 

Kokonaisuudessaan sinulla on jopa sata miellyttävää ruokapaikkaa joista valita, kaikkea pienistä itävaltalaisista ravintoloista suuriin kansainvälisiin ravintoloihin. Alle olemme listanneet muutamia suosikkejamme. 

Ravintolat

Soul House 

Ei alppilomaa ilman fondueta ja Soul Housesta löydät parhaat sellaiset. Täällä voit myös syödä lounasta tai nauttia oluen heidän viihtyisällä terassillaan. Kellarista löytyy gourmetravintola uskomattoman viinilistan kera.

Schattbergstube

Schattbergstube on perinteinen suosikki Saalbachissa. Menusta löydät monia itävaltalaisia ruokalajeja. Ravintola on myös tunnettu heidän todella suurista pitsoistaan, jotka voi jakaa kahdestaan tai kolmestaan. 

 

Peter's Restaurant

Hotel Peter:stä löydät viihtyisän ravintola Peter's:n, joka on tunnettu "Felsensteak":staan. Grillaat lihan itse ja nautit sen sen jälkeen herkullisten lisukkeiden kera. 

Hecherhütte

Mikäli mielesi tekee herkullista pihviä kesken laskupäivän kannattaa suunnata tänne. Laske sivuun rinteen 68 kohdalla ja löydät tämän viihtyisän rinneravintolan. Snapsit ja pihvit ovat tämän paikan bravuuri! 

Baarit ja klubit

Hinterhag Alm

Oletko valmiina monotansseihin, vaahtoavaan olueeseen ja Saalbachin parhaaseen afterskihin maailmantunnetussa Hinterhag Almissa? Täällä tanssitaan ja hörppäillään shotteja pitkälle yöhön asti. 

Berger Alm

Berger Alm on charmikas rinnehytti, joka sijaitsee täydellisesti rinteessä. Paikan ruoka laitetaan alusta asti rakkaudella, joka todella maistuu ruuassa. Terassilla voit nauttia jotakin hyvää juotavaa - paikan liikeidea onkin "juo 2, maksa 1" koko päivän ajan.

UnderBar

UnderBar on kylän skandinaavinen baari, jossa tunnelma on aina katossa. Baarin trubaduuri esittää hittibiisejä joka ilta.