Lapsiperheet Saalbachissa

Koe perheystävällinen Saalbach talvella!

Saalbach on ihastuttava laskettelukeskus, joka sijaitsee 1003 metriä merenpinnan yläpuolella. Yhtenäinen hissijärjestelmä tarjoaa monipuoliset laskumahdollisuudet kaiken tasoisille laskettelijoille.

Nuorille löytyy useita snowparkeja, joista löytyy haastetta aivan aloittelijoista kokeneisiin konkareihin. Bernkogelissa sijaitsee erityisesti aloittejoille soveltuva snowpark, jossa voi kokeilla freestylehiihtoa. Seikkailunhaluisimmat voivat tutustua myös suksi- tai lumilautakrossia 450 metriä pitkällä  radalla, jonka on rakentanut lumilautakrossin maailmancup-legenda Mario Fuchs.

Skandinaaviset hiihdonopettajat
Saalbachissa teemme yhteistyötä hiihtokoulu Snow Academy Aamadallin kanssa. Lapset jaetaan ryhmiin iän ja lähtötason mukaan. Skandinaavisten hiihdonopettajiemme kanssa lapset pääsevät kehittämään taitojaan helposti ja turvallisesti.

Lyhyt matka lentokentältä
Upeiden laskettelumahdollisuuksien lisäksi etuna Saahlbachissa on se, että Salzburgin lentokenttä on vain 1,5 tunnin matkan päässä Salzburgin lentokentältä. Lentokentältä Saalbachiin pääset mukavasti STS Alppimatkojen omalla lentokenttäbussilla.

Tervetuloa Saalbachiin talvella!