Huvielämä Schladmingissa

 

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

Anna koodi:

TALVI-100

Anna koodi:

TALVI-100

Huvielämä Schladmingissa

Harrastusmahdollisuuksista ei tule Schladmingissa pulaa: sen takaavat kelkkaradat, vesipuisto, tennis- ja squashkentät, noin 40 kauppaa ja lukuisat ravintolat, baarit, viinibarit, pubit ja discot. Uimahalli, vesipuisto ja iso osa urheilumahdollisuuksista sijaitsee Sporthotel Royerissa, joka on yksi hotelleistamme.

Ravintolat Schladmingissa

Hotel Wintergarten

Hotel Wintergartenissa pääset nauttimaan erittäin herkullisesta illallisesta (sisältyy hintaan vieraille, jotka ovat ostaneet puolihoidon). Täältä löytyy myös viihtyisä baari ja viinikellari suurella valikoimalla paikallisia ja ulkomaalaisia viinejä. 

 

Restaurant Johann

Maista pala Itävaltaa Restaurant Johannissa. Täällä tarjoillaan perinteisiä klassikkoruokia kuten Wienerschnitzeliä, herkullisia keittoja ja Knödeliä. Ravintola sijaitsee Post Hotellissa keskellä kylää.

 

Marias Mexican

Nauti nachoja, mausteisia tacoja ja herkullisia hampurilaisia Marias Mexicanissa.  Tänne voit tulla myös vain nauttimaan herkullisista cocktaileista ja juhlavasta tunnelmasta.

 

Afterski ja baarit Schladmingissa

Hohenhaus Tenne

Suuntaa Hohenhaus Tenneen mikäli haluat kokea aidon itävaltalaisen afterskin. Se on nimittäin Euroopan suurin afterskipaikka, viisi kerrosta baareja ja tanssilattioita. Hohenhaus Tenne sijeitsee aivan Planai Stadionin vieressä ja heidän terassinsa on suosittu etenkin Worldcup-kisojen aikaan.

 

Tauernalm

Tauernalm sijaitsee aivan Hochwurzenin hissin vieressä ja se on luonnollinen kohtaamispaikka sekä paikallisille että turisteille. Aluella voi iltalasketella, joten tänne on helppo pysähtyä nauttimaan lasillinen tai päättää ilta monotanssiin. 

 

Onkel Willys Hütte

Suuntaa kohti Onkel Willys Hüttea (1 800 m) jos mielesi tekee herkullista lounasta, hengailua aurinkoisella terassilla tai lasi kylmää juotavaa. Täällä tarjoillaan ruokaa ja afterskitä.

 

Cult Club

Jos tanssijalkaa vipattaa, ota suunnaksi Cult Club! Se on Schladmingin suosituin yökerho.