Huvielämä Söldenissä

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

100 € ennakkovaraajan alennusta

Tarjous on voimassa viikoilla 2-5 ja 11-14. Avoin kauppa 1.10. saakka.

Anna koodi:

TALVI-100

Anna koodi:

TALVI-100

Huvielämä ja afterski Sölden

Söldenissä on huima afterski. Afterski-baareja on 45 ja diskoja kahdeksan, ja melkein kaikki sijaitsevat pääkadulla. Afterski ei pääty alkuiltaan vaan jatkuu myöhäiseen yöhön. Ruokaravintolat sijaitsevat rauhallisemmalla alueella joen toisella puolella, lähellä pääkatua. 

Ravintolat

Törggele Stub’n

Törggele Stub’n on paikka, jossa pääset syömään aitoa tirolilaista ruokaa. Kokeile heidän Schnitzeliään tai Grilltelleriään.

 

Restaurant Corso

Nauti Italiasta Itävallassa Restaurant Corsossa. Täällä tarjoillaan italailaisia herkkuja ja maukkaita pitsoja. 

 

Gaislachalm

Ethän jätä väliin Gaislachalmia. Tämä viihtyisä rinnemaja sijaitsee rinteen 2 luona. Täällä kannattaa maistaa tunnettua Kaiserschmarrnia. 

 

Eugen’s Obstlerhütte 

Iloiset laskettelijat kokoontuvat tänne lounasaikaan. Täällä pääset nauttimaan herkullista ruokaa livemusiikin kera.

 

Baarit ja afterski

Schirmar 

Schirmar on myös tunnettu sateenvarjo-baarina, sillä baari on rakennettu pyeräksi sateenvarjon muotoon. Täältä löydät villin itävaltalaisen afterskin ja tanssi jatkuu pitkälle yöhön.

 

Philipp

Philipp on viehättävä afterski-paikka, joka sijaitsee vuorilla. Täällä afterski alkaa ajoissa iltapäivällä ja jatkuu aina puoleen yöhön saakka kunnes viimeinen hissi vie sinut takaisin kylään. 

 

Marco's

Marco's Bar sijaitsee keskellä kylää ja paikan terassia ei kannata jättää väliin. Afterski Marco's:ssa on rentoa hengailua oluen kera. 

 

Giggi Tenne

Viihtyisä Giggi Tenne sijaitsee Giggijoch-hissin läheisyydessä ja paikka tarjoaa sekä hyvää ruokaa että afterskin. Aurinkoisina päivinä kannattaa nauttia heidän terassistaan kylmän juoman kera. 

 

Fire & Ice

Fire & Ice on suosittu cocktail-baari hyvällä afterskillä. Baari sijaitsee täydellisesti pääkadulla ja juhlista sekä hyvistä drinkeistä pääset nauttimaan joka ilta.