Ruoka & juoma Zell am Seessa

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 24/25.

Avoin kauppa kaikilla hiihtomatkoilla

Voimassa kaikilla viikon matkoilla talvella 24/25.

Avoin kauppa:

31.8. asti

Ruoka & juoma Zell am Seessa

Pidit sitten itävaltalaisesta, aasialaisesta tai välimeren ruokakulttuurista, löydät varmasti etsimäsi Zell am See-Kaprunista. Kohteeseen matkustavat ihmiset ympäri maailmaa ja tästä syystä ruokatarjonta on hyvin kansainvälinen. Voit valita yli 100:sta alueella sijaitsevasta ravintolasta. Laskettelupäivän jälkeen voit rentoutua yhdessä kohteen pubeista, josta löydät varmasti aina juttuseuraa. Kylässä on myös paljon perinteisiä itävaltalaisia kahviloita.

Älä jää paitsi ainutlaatuisesta mahdollisuudesta nauttia perinteisestä itävaltalaisesta elämäntyylistä ja vieraanvaraisuudesta, jota ei koe muualla kuin Itävallassa. Kitzteinhornin sekä Schmittenhöhen vuorilta löydät tyypilliset itävaltalaiset maalaistalot maalaismaisemineen. Täällä tapaat myös paikallisia asukkaita ja saat heiltä vinkkejä parhaista laskettelureiteistä. Muistathan ihailla myös maisemaa lounasravintolan ikkunasta - se on henkeäsalpaava!

Zell am Seen kylässä juhlan humua on tarjolla niin kylässä kuin ylhäällä vuorellakin. Halutessaan aftreskitä voi jatkaa aina yön pikkutunneille saakka. Aftreski on täydellinen tapa päättää hieno laskupäivä ja voitkin valita juuri itsellesi sopivan paikan suuresta valikoimasta. Kylästä löytyy myös paikkoja, joissa tunnelmaa nostattaa live-musiikki.   

Kylän ehdoton ykkköspaikka, sekä afterskillä, illallisella että yökerhona on Grand Hotelin vieressä sijaitseva Grazy Daisy. Ravintolalla on upea terassi, todella hyvä ravintola ja rakennuksen yläkerrassa disco-club, joka on auki aamuun saakka.

Ne ketkä haluavat ottaa hieman rauhallisemmin, voivat nauttia laskupäivästä myös pitkän lounaan merkeissä yhdellä vuoren majataloista. Voit herkutella itävaltalaisilla erikoisuuksilla kuten "Kasnockenilla" sekä paikallisella hehkuviinillä. Mikäli haluatte päättää päivänne romanttisissa merkeissä, voitte nauttia illasta ylhäällä vuorella majatalossa ja ihailla ympäröiviä vuoria, joiden keskellä näette valaistun kylän illan hämärässä.

Zell am See-Kaprunilla on jotain tarjottavaa kaikille!