Matkusta turvallisesti talvella

100% turvallisuutta STS Alppimatkojen valmismatkalla

Matkusta turvallisesti talvella

100% turvallisuutta STS Alppimatkojen valmismatkalla

Tänä talvena emme järjestä matkoja tähän kohteeseen


Talvikaudella 2021 järjestämme matkoja seuraaviin kohteisiin

Bad Gastein

Syitä valita Bad Gastein:

 • Pitkiä rinteitä
 • Aito itävaltalainen afterski
 • Modernit ja mukavat hotellit

Sis. lennot, hotelli, puolihoito ja hissilippu

alk 1 329 €
Lue lisää ja varaa

Cervinia

Syitä valita Cervinia:

 • Laskettelua korkeuksissa
 • Lumi- ja aurinkovarma
 • Leveitä carving-rinteitä

Sis. lennot, hotelli, puolihoito ja hissilippu

alk 1 507 €
Lue lisää ja varaa

Saalbach

Syitä valita Saalbach:

 • Täydellinen hiihtokohde 
 • Carving-ystävällinen
 • Itävallan paras afterski

Sis. lennot, hotelli, puolihoito ja hissilippu

alk 1 427 €
Lus lisää ja varaa

Aurinkovarma kohde ja loistavaa laskettelua

Talven uutuuskohde on Ranskan Serre Chevalier joka tunnetaan aurinkovarmuudestaan, jopa 300 aurinkopäivää vuodessa. Laskettelu on upeaa ja ilmapiiri on todella charmikas ranskalaiseen tyyliin. Nämä ovat pääsyyt siihen miksi monet palaavat Serre Chevalieriin joka talvi. 

 • Aurinko- & lumivarma
 • Maailmanluokan laskettelua metsässä
 • Soveltuu kaikentasoisille laskettelijoille
 • Suuri hiihtojärjestelmä

”Le Grand Serre Che”, niin kuin ranskalaiset itse hiihtokohdetta kutsuvat, sijaitsee Alppien lounaisosassa ”Haute Alpes” (korkeat Alpit) alueella. Yhdistelmä yli 300 aurinkopäivästä vuodessa yhdessä upeiden rinteiden kanssa on looginen selitys alueen nimelle. Kun lumisateet alkavat etelän suunnalta on Serre Chevalier ensimmäisenä jonossa ja koska suurin osa rinteistä on pohjoisen suuntaan pysyvät rinteet hyvässä kunnossa pitkään. Vaikka aurinkopäiviä ja -tunteja on paljon, pysyy lumi hyvälaatuisena vielä iltapäivälläkin, koska hiihtoalueet sijaitsevat korkealla ja rinteet ovat pohjoisen suunnalla.

Hiihtoalue on yksi Ranskan suurimmista; kaikkiaan 250 km hoidettuja rinteitä. Alueella lasketellaan 1 200 ja 2 760 korkeusmetrin välillä. Suurella hiihtoalueella on tarjolla jokaiselle jotakin, riippumatta siitä oletko aloittelija tai kokenut laskettelija. Hissijärjestelmä on tehokas, eikä edes korkeasesongilla ole mainittavia hissijonoja. Hissit vaihtelevat charmikkaista vanhoista ankkurihisseistä moderheihin istuma- ja gondolihisseihin, jotka nostavat laskettelijat pääasiassa punaisille ja sinisille rinteille. Alue on kuuluisa hienoista laskettelumahdollisuuksista lehtikuusimetsässä.

Serre Chevalierin hiihtoalue käsittää neljä kylää, jotka yhdistävät hissijärjestelmän. Laakson pohjukassa on Euroopan korkeimmalla sijaitseva kaupunki Briancon ja vastaavasti toisessa päässä Monetier les Bains. Näiden välillä ovat kylät Villeneuve ja Chantemerle, joissa suurin osa alueen hiihtoalueista sijaitsee. Näissä kahdessa kylässä löytyvät majoituksemme.

Alueen läheisyys Italiaan ja Provenceen on selkeästi huomattavissa. Ero alueen uuteen rakennustyyliin ja vanhaan kaupungin osaan tuo charmin hienosti esille. Vanhan alueen tunnelma on upea ja tänne tullaan nauttimaan. Ravintoloiden tarjonta on yhdistelmä ranskalaista ja italialaista keittiötä. 

Rinteitä

250

km rinteitä

66 hissejä

15 42 32

Korkeus meren pinnasta 1200 m

Korkein hiihtokorkeus 2760 m

Suurin korkeusero 1350 m

Lentokenttäkuljetus 2 tim

Hotellimme Serre Chevalierissä

lajittele