Aktiviteetit Serre Chevalierissa

Matkusta turvallisesti talvella

100% turvallisuutta STS Alppimatkojen valmismatkalla

Matkusta turvallisesti talvella

100% turvallisuutta STS Alppimatkojen valmismatkalla

Harrastukset Serre Chevalierissä

Voit harrastaa aktiviteettejä alhaalla solassa sekä ylhäällä vuorilla. Tarjoalla on urheilullisia aktiviteettejä ja koko perheen harrastuksia.

 

Murtomaahiihto

Serre Chevalierin alueella on kaikkiaan 40 km murtomaahiihtolatuja. Reitit ovat helppoja tai keskivaikeita. Latumaksu on 14€ / päivä ja reitit menevät lehtipuumetsien ja Guisane joen reunoilla.

 

Lumikenkäretki

Kaukana kylästä keskellä luontoa on ihana rentoutua. Lumikengillä pääset Serre Chevalierissä moniin upeisiin paikkoihin mihin et muuten pääsisi. Opastettuja retkiä on kylien ympärillä. Kysy hotellistasi niin saat tarvittavat ohjeet.  

 

Ice-karting

Täyttä vauhtia peilikirkkaalla jäällä. Ice-karting on juuri sitä miltä se kuullostaakin, kuin mikroautoilua jäällä. Renkaissa on nastat, mutta siitä huolimatta jäällä ajo on liukasta ja hauskaa. Hinta n. 28€ / 10 min.

 

Kelkka tai 

Laske alas vuoren rinnettä 300 metrin pituisella radalla ylhäällä 2 491 metrin korkeudella joko ”kolmipyöräisellä”, jossa sukset tai pulkalla. Vauhdikasta ja valtavan hauskaa! Tätä aktiviteettia todella suosittelemme. Avoinna klo 11-15 ja hinta 19€ - 26€.