Ruoka & huvi Serre Chevalierissä

Ruoka & huvi Serre Chevalierissä

Serre Chevalierissä on suuri valikoima ravintoloita sekä alhaalla solassa että ylhäällä rinteillä. Ranskalainen keittiö dominoi, mutta myös italialaisia ja muun maailman keittiöitä löytyy solan ravintolakortteleista.

Serre Chevalierissä on rauhallinen tunnelma ja täällä ei stressata turhaan. Kohde ei ole tunnettu ilta- ja yöelämästaan, mutta afterski- ja iltabaareja löytyy. Yksi tunnetuimmista on Bar a Vin 1420. Nauti paikallisia herkkuja, tapaksia ja hyvää viiniä, Serre Chevalieriä parhaim

Ravintolat Serre Chevalierissä

La Marotte

Perheomisteinen La Marotte on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Pieni ranskalainen ravintola jossa pääasiat ovat hyvä ruoka ja kiva tunnelma. Pöytävarausta suositellaan.

 

La Refuge

Lihaa ja juustoa ranskalaiseen tapaan. Monta eri fondue mahdollisuutta kodikkaassa ilmapiirissä. Juusto-fondue on ravintolan erikoisuus ja monien asiakkaiden suosittelma.

 

Eau petit pont

Ankkaa, lammasta, juustoa ja lisää ankkaa. Viihtyisä ranskalainen ravintola jossa on laaja menu. Ravintola on pieni, siellä on aina paljon asiakkaita ja hieno tunnelma. Pöytävarausta suositellaan

 

Easy Valley

Täysin uusi tapa tilata lounas rinteeseen. Tilaa ja maksa lounas netin kautta, toimitus rinteeseen. Kannattaa kokeilla.

 

Baarit & afterski Serre Chevalierissä

Bain Nordique

Täysin erilainen afterski! Ota mukaan iso porukka ja varatkaa oma palju. Hieno fiilis, jääkylmä Kronenburg ja vähän tapasta tarjoiltuna suoraan paljuun! Todella rentouttava afterski.

 

Bar le Chazelay

Klassinen afterski. Livemusiikkia, tanssia pöydillä ja myöhemmin illalla paikka muuttuu yökerhoksi. Ruokaa tarjolla lounasajasta myöhäiseen yöhön.

 

La Grotte

Jos haluat hyvät bileet niin osoite on La Grotte. Joka päivä paikallinen bändi, DJ ja vierasartisteja. Taatusi hyvä meininki joka päivä, ilta ja yö.