Cheval Blanc

”Aika yksinkertainen majoitus mutta rinne aivan vieressä. Suosittelen kaikille jotka haluavat lähelle rinteitä. ” Harri - maalis 2017

”Olemme majoittuneet täällä useasti ja näin teemme myös jatkossa. Majoitus aika basic mutta aina siistiä ja hienoa. Sijainti loistava voit laittaa sukset jalkaan heti ovella. Ruoka ravintolassa loistavaa. ” Kristin - huhti 2017

Asiakasarvio

4,4 / 5

321 omaa arviota

TripAdvisor arvio


Hissille

Ski-in/Ski-out

Hiihtobussille

50 m

Keskustaan

500 m

Alkaen 481 €/henkilö

Hintaesimerkki sis. lento ja majoitus

Cheval Blanc

Cheval Blanc on ski-in/ski-out alemman keskitason huoneistohotelli kylän alaosassa. Leipomo, market, baareja ja ravintoloita ja kuntosali (lisämaksusta) rakennuksen vieressä. Huoneistohotellissa on 480 vuodetta ja talossa on huoneistoja 2-8 hengelle (27-45 m2).  Huoneistot soveltuvat parhaiten kun osa majoittujista on lapsia, tällöinkin tilaa on rajoitetusti. Koska huoneistot ovat yksityisomistuksessa, niiden tasoissa on eroja huonekalujen ja sisustuksen osalta. Huoneistoissa on keittokomero, sähköliesi, uuni, jääkaappi, astianpesukone ja kahvinkeitin. Suihku ja erillinen WC. Vuodevaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyy hintaan. Ilmainen Wi-Fi.

Miksi valita Cheval Blanc

Hintansa arvoinen
Hyvä sijainti, ski-in/out
Opii suuremmille ryhmille
Vuodevaatteet sisältyy

Hotellin tiedot

Virallinen luokitus
3 tähteä
Hissille
-3 m
Keskustaan
500 m
Hiihtobussille
50 m
Wi-Fi
Kyllä
All inclusive
Kyllä
Ravintola
Kyllä
Baari
Ei
Lounge
Ei
Hissi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Poreallas
Ei
Uima-allas
Ei
Kuntosali
Ei
Peli/leikkihuone
Kyllä
Suksisäilytys
Kyllä
Tv
Kyllä
Vuoteiden lukumäärä
480
Luottokortti
Kyllä
Tallelokero
Ei
Hiusten kuivaaja
Ei
Ski-in/Ski-out
Ski-in/Ski-out

Huoneet hotellissa Cheval Blanc

Studio 2-hengelle

Noin 27 m² kokoinen huoneisto kahdelle hengelle. Makuuhuone, jossa kaksi sänkyä ja sohvalla varusteltu olohuone. Keittokomero, kylpyamme/suihku, erillinen WC, ilmainen Wi-Fi. Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.

Studio 3-hengelle

Noin 27 m² kokoinen huoneisto kolmelle hengelle. Makuuhuone, jossa kaksi sänkyä ja olohuone vuodesohvalla, jossa tilaa kahdelle henkilölle. Keittokomero, kylpyamme/suihku, erillinen WC, ilmainen Wi-Fi. Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.

Studio 4-hengelle

Noin 27 m² kokoinen huoneisto neljälle hengelle. Makuuhuone, jossa kaksi sänkyä ja olohuone vuodesohvalla, jossa tilaa kahdelle henkilölle. Keittokomero, kylpyamme/suihku, erillinen WC, ilmainen Wi-Fi. Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.

Komfort studio 4-hengelle

Siiti, noin 27 m² kokoinen huoneisto neljälle hengelle. Makuuhuone, jossa kaksi sänkyä ja olohuone vuodesohvalla, jossa tilaa kahdelle henkilölle. Pedit pedattu valmiiksi vieraita varten. Keittokomero, kylpyamme/suihku, erillinen WC, ilmainen Wi-Fi. Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.

Huoneisto 2-hengelle

Huoneisto kahdelle hengelle, kylpyamme/suihku, WC, TV.

Huoneisto 6-hengelle

Noin 33 m² kokoinen huoneisto kuudelle hengelle. Makuuhuone kahdella sängyllä. makuualkovi kerrossängyllä ja olohuone vuodesohvalla, jossa tilaa kahdelle hengelle. Keittokomero, kylpyamme/suihku, erillinen WC, ilmainen Wi-Fi. Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.

Komfort huoneisto 6-hengelle

Siisti, noin 33 m² kokoinen huoneisto kuudelle hengelle. Makuuhuone kahdella sängyllä. makuualkovi kerrossängyllä ja olohuone vuodesohvalla, jossa tilaa kahdelle hengelle. Pedit pedattu valmiiksi saapuville vieraille. Keittokomero, kylpyamme/suihku, erillinen WC, ilmainen Wi-Fi. Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.

Huoneisto 8-hengelle

Noin 45-50 m² kokoinen kaksikerroksinen huoneisto kahdeksalle hengelle. Ensimmäisessä kerroksessa on olohuone kahdella sängyllä ja vuodesohvalla, jossa tilaa kahdelle hengelle. Keittokomero, kylpyamme/suihku, erillinen WC. Toisessa kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, molemmissa kaksi sänkyä, suihku, ilmainen Wi-Fi. Vuodevaatteet ja loppusiivous sisältyy hintaan.