Huvielämä Val Thorensissa

Ravintolat ja yöelämä Val Thorensissa

 

Vauhdikas kylä

Val Thorens on kohde, jolla on kaikkea. Täältä löydät viihtyisiä terasseja ja tanssiystävällisiä yökerhoja. Täältä löytyy paikka jokaiselle riippumatta siitä, haluatko vain nauttia lasin viiniä vai heittää monot kattoon ja tanssia koko yön. 

Ravintolat

Petit Ferme 

Täällä saat italialaisen ja ranskalaisen keittiön parhaat palat. Ravintola on sisustettu viihtyisään alppityyliin rustiikkisilla yksityiskohdilla. 

 

Face West 

Ravintolalla on upeat maisemat laaksoon. Täällä syöt herkullista lounasta kuin illallistakin. Paikka on tunnettu pitsoistaan, joiden sanotaan olecan kylän parhaat.

 

La Pause 

Täällä tarjoillaan herkullista ruokaa silauksella modernia tyyliä. Ravintola sijaitsee keskellä kylää. Varaathan pöydän ajoissa!

 

Jean Sulpice 

Kahden Michelin-tähden ravintola on Val Thorensin ylpeys. Ravintola sijaitsee Hotel L'Oxalys:ssa. Ruoka on korkeatasoista ja maisemat maagiset. 

 

Afterski ja yöelämä

La Folie Douce 

Yksi Alppien tunnetuimpia afterski-paikkoja ja Euroopan korkeimmalla sijaitseva "Open air" -yökerho. Tunnetut DJ:t soittavat housemusiikkia ja sampanja virtaa tanssilattialla. Tanssijat seisovat pöydillä, soittavat saksofonia ja liikkuvat musiikin tahtiin. 

 

Malaysia 

Val Thorensin keskustassa sijaitsee monien mielestä kylän paras klubi, Malaysia. Rakennus näyttää pieneltä majalta, mutta älä anna sen huijata. Kun astut sisään, ymmärrät että kyseessä on suuri yökerho, joka tarjoaa livemusiikkia ja DJ:tä joka ilta. 

 

Café Snesko 

Kylän suosituin afterski-paikka. Täältä löydät livetrubaduurin ja ihmiset tanssivat pöydillä. Afterski on erittäin samantyylinen kuin Itävallassa. 

 

The frog & Rostbeef 

Englantilainen pubi, jossa on hyvä tunnelma ja oikeita olutkilpailuita.