Ski Around

Ski Around - koe viisi hiihtokeskusta yhdessä viikossa

Lähde mukaan Ski Aroundiin tänä talvena ja pääset kokeilemaan viittä Itävallan parasta hiihtokeskusta yhden viikon aikana. Ski Around on opastettu matkakokonaisuus, joka sopii niille jotka haluavat kokea enemmän hiihtolomansa aikana.

  • 6 päivää yhteistä hiihtoa viidessä eri hiihtokeskuksessa
  • Sisältää sisäänpääsyn Schladming Nightraceen

 

Mitä matkan aikana tapahtuu?

Viikko tarjoaa kaksi päivää ohjattua hiihtoa Gasteinin laaksossa ja neljä päiväretkeä Saalbachin, Schladmingin, Zell am See-Kaprunin ja Flachaun hiihtokeskuksiin. Viikon alussa jaamme osallistujat eri ryhmiin vaativuuden ja vauhdin mukaan, ennen kuin lähdemme kokemaan kunkin keskuksen parhaat puolet. Tapaamme laskupäivän aikana ja lounastamme yhdessä ja jokaisen päivän päätteeksi nautitaan yhteinen after ski ennen kuin on illallisen aika. Päiväretkemme Schladmingiin kestää myöhään iltaan, koska jäämme katsomaan yhtä Alppien suurinta hiihtotapahtumaa, Schladming Nightracea, jossa miehet kilpailevat maailmancupin halutusta pujotteluvoitosta noin 50 000 hurraavan katsojan edessä.

Kenelle matka sopii?

Ski Around sopii sinulle, joka haluat kokea useamman kuin yhden hiihtokeskuksen hiihtomatkasi aikana. Matkan ohjelma tarkoittaa, että meillä on runsaasti aikaa tutustua Gasteinin laakson helmiin samoin kun meillä on mahdollisuus testata kolmea muuta Itävallan ehdottomasti huippu-hiihtokeskusta. Matkan idea on kokea upeaa hiihtoa yhdistettynä mukavaan laskuseuraan. Jaamme ryhmät vaativuuden ja vauhdin mukaan, joten matka sopii kaikille taitotasoille. Ainoa vaatimus on, että osaat ja haluat laskea punaisia rinteitä.

Majoitus

Asumme mukavasti viihtyisässä Hotel Giselassa***, joka sijaitsee aivan Bad Gasteinin keskustassa upealla näköalalla Gasteinin laaksoon. Täällä nukumme hyvin mukavissa DUX-sängyissä ja nautimme joka aamu ihanan buffet-aamiaisen sekä iltaisin meille tarjoillaan hyvät kolmen ruokalajin illalliset.

Ski Around järjestetän viikolla 4 (20-27.1.2024).