Uudenvuoden matkat Alpeille

 

Juhli uutta vuotta Alpeilla

Aloita uusi vuosi upealla uudenvuodenjuhlalla Alpeilla! Koe vuoden ensimmäiset laskut, nauti laadukkaasta ruokailusta ja yövy mukavasti suosituimmissa uudenvuoden kohteistamme

Uutuus! - 9 päivän hiihtomatka

Uudenvuoden viikon matka on välillä perjantai-lauantai (30.12. - 7.1.).
Tämä tarkoittaa, että saat ylimääräisen täyden hiihtopäivän, kun varaat hiihtoretken uudelle vuodelle.

Suosittuja kohteita uudenvuoden viikolle

Löydä uudenvuoden matkasi

Lapset matkustavat alkaen 595 €

Hotel Salzburger Hof

Hotel Salzburger Hof

Loistava sijainti, 300 m hissille ja 50 m hiihtobussin pysäkille. 360 vuodetta, tyylikäs sisustus, paljon eri huonekategorioita kahden hengen huoneista sviitteihin. Kaikissa huoneissa DUX-sängyt, TV, hiustenkuivaaja, tallelokero ja ilmainen Wi-fi.

Useat huoneet sopivat perheille (jopa 6 hengelle) ja tarjoamme hyvät lapsialennukset. Hotellissa on kaksi spa-osastoa uima-altaineen ja saunoineen. Hieronta ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kuntosali. Lapsille on leikkihuone, pelihuone ja paljon muuta. Ruoka on parasta laatua ja palvelu erinomaista. Huvielämää on tarjolla niin hotellissa kuin aivan lähietäisyydelläkin. 

  • Asiakkaiden arvio 4.6/5
  • Hissille 300 m
  • Keskustaan 0 m
  • Hiihtobussille 100 m
Sis. lennot, hotelli, puolihoito
1495 €
Alk. hinta per henkilö

Hotel Marmore

Hotel Marmore - oma hotellimme keskellä kylää 

Marmore avattiin täysin uusittuna jouluna 2017. Hotellilla on täydellinen sijainti pääkadulla. Hotellilla on oma ravintola ja baari jotka tekevät lomastasi täydellisen.  Marmoren korkealuokkaiset huoneet ovat sisustettu rustiikkiseen Aosta -tyyliin.

Huoneissa on laadukkaat sängyt ja suurimmassa osassa huoneita löytyy myös parveke vaikuttavan Matterhornin suuntaan.  Kaikki kylpyhuoneet on sisustettu marmorilla ja kauniilla keramiikalla. Hotellissa on monta eri huonetyyppiä, joka tekee hotellista sopivan kaikille erikokoisille matkaseurueille. Hotellilla on täydellinen ski-in sijainti!

Hotellin baarissa taitava baarimestari tarjoilee erikoisemmatkin drinkit pitkän laskupäivän päätteeksi. Tilaa paikallinen Peroni tai miksei kaikkien tuntema Aperol!

Tunnelmallinen "Ristorante Angelo" tarjoilee maukkasta italialaista ruokaa ja ravintolan laaja viinilista pitää sisällään paljon paikallisia viinejä Piemontesta ja Aostasta.  Puolihoidon varanneille asiakkaille ravintola tarjoilee 4-ruokalajin illalliset.

  • Asiakkaiden arvio 4.6/5
  • Hissille 200 m
  • Keskustaan 0 m
  • Hiihtobussille 50 m
Sis. lennot, hotelli, puolihoito
1595 €
Alk. hinta per henkilö