Aktiivinen ja turvattu loma

Varaa kesämatkasi turvallisesti 

Me STS Alppimatkoilla haluamme, että tunnet olosi 100-prosenttisen turvatuksi kun varaat matkan meidän kauttamme. Siksi tarjoamme avoimen kaupan kaikille, jotka varaavat kesämatkansa maalis- tai huhtikuun aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on asiakkaana oikeus perua tai muuttaa varaustasi kuluitta 30. huhtikuuta asti. 

Tarjous koskee kaikkia uusia kesä- ja vaellusmatkojen varauksia. Ota yhteyttä, niin autamme sinua varaamaan kesämatkasi jo tänään. Soita osaaville matkaoppaillemme puhelimitse 09 67 13 14 tai varaa online.

Avoimen kaupan ehdot:

Tarjous koskee kaikkia uusia varauksia 10.3. alkaen. Huomioi, että tätä ennen tehdyt varaukset eivät sisälly tarjoukseen.

  • Sinulla, joka varaat uuden kesämatkan (aikavälillä 30.5.-29.8.) on oikeus peruuttaa matka kuluitta 30. huhtikuuta asti.

  • Sinulla, joka olet varannut pakettimatkan on oikeus muuttaa varaustasi maksutta yhden kerran ennen 30 päivää ennen lähtöpäivämäärääsi.
  • Mikäli vaihdat matkasi uuteen matkaan, tulee lähtöpäivän olla viimeistään 22.8. Mikäli uuden matkan hinta on edullisempi kuin alkuperäisen, ei eroa palauteta takaisin. Mikäli matka maksaa enemmän, maksaa asiakas eron.

Varaa ennen 30.4. - säästä jopa 300 €

Kun varaat kesä- tai vaellusmaktan ennen 30.4. saat avoimen kaupan lisäksi kaikki matkan illalliset samaan hintaan, arvo jopa 300 €.

Löydä avoimen kaupan matkasi

Parhaat hotellimme

lajittele