Turvallisempi hiihtoretki kanssamme

Jotta voit tuntea olosi 100% turvalliseksi matkallasi Alpeille ensi talvena, tarjoamme sujuvia ja joustavia pakettimatkoja, joilla on lakisääteinen matkatakuu.

Usein kysyttyä

Mitä tapahtuu jos matkaa ei voida järjestää?

Tehtävämme matkanjärjestäjänä on toteuttaa varaamasi matka. Jos esim. UM kieltää matkustamisen varaamaasi kohteeseen tai kohteen hissijärjestelmä suljetaan tulemme perumaan matkat kohteeseen ja voit siirtää matkasi veloituksetta tai saada takaisinmaksun matkastasi.

Mitä tapahtuu jos UM kieltää matkustamisen varaamaasi kohteeseen?

Mikäli UM kieltää välttämättömät matkat varaamaasi kohteeseen peruutamme matkan. Voit joko siirtää matkasi tai saada takaisinmaksun matkastasi. STS Alppimatkat toimii Pakettimatkalain mukaisesti ja palautamme koko maksamasi summan.

Mitä tapahtuu jos sairastun ennen matkan alkua?

Mikäli haluat turvan sairastumisen varalle (Covid-19 sis.) pitää sinulla olla kauttamme otettu matkan peruutusturva. Mikäli sairastut ennen lähtöä saat lääkärintodistusta vastaan maksamasi rahat takaisin vähennettynä toimistokuluilla.

Miten hotelleissa toimitaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi?

Noudatamme itse tiukimpia mahdollisia vaatimuksia ja käytäntöjä, ja lisäksi myös paikallisten viranomaisten määräyksiä, joihin saattaa tulla jatkuvasti muutoksia. Omissa hotelleissamme on otettu käyttöön muun muassa uudet sisäänkirjautumiskäytännöt ja merkinnät turvaväleistä. Siivousta on tehostettu, kaikissa huoneissa ja yleisissä tiloissa on tarjolla käsidesiä ja ravintoloiden aukioloaikoja on muutettu joustavammiksi. Lisäksi pöydät on sijoitettu entistä kauemmas toisistaan ja kattauksien määrää on lisätty.

Täytyykö lennolla käyttää kasvomaskia?

Teemme tiivistä yhteistyötä lentokentillä yhteistyökumppaneidemme ja käyttämiemme lentoyhtiöiden kanssa ja noudatamme paikallisten viranomaisten ja Euroopan lentoturvallisuusvirasto EASAn suositusten mukaisia turvallisuuskäytäntöjä. Tällä hetkellä voimassa olevien määräysten mukaan sekä lentokoneen miehistön että matkustajien täytyy käyttää kasvomaskia koko lentomatkan ajan.

Lentoyhtiöiden kattojärjestön IATA:n raportin mukaan mahdollisuus sairastumiseen covid-19 lennon aikana on todella alhainen (1 suhde 27 miljoona). Vuoden 2020 alusta tiedetään vain 44 tapausta joissa näin on tapahtutnut ja tuona aikana on ollut yli 1,2 miljardia matkustajaa lennoilla.


Seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ajantasaista tietoa.

Kohteissa noudatamme kaikkia viranomaisten antamia määräyksiä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä info@alppimatkat.fi