Matkusta turvallisesti kanssamme talvella

Usein kysyttyä

Mitä tapahtuuu jos sairastun matkan aikana?

Jos saat positiivisen Covid-19 testituloksen matkasi aikana, saat pitää veloituksetta huoneesi, maksamme uuden testin ja lisäksi huolehdimme veloituksetta kotimatkastastasi kun olet antanut negatiivisen tuloksen. Monet vakuutusyhtiöt (mikäli sinulla on esim. riskiturva tai vastaava) korvaavat menetetystä työajasta ja menetetyistä lomapäivistä. Tarkista omasta vakuutusyhtiöistä matkavakuutuksesi peitto.

Miten hotelleissa toimitaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi?

Noudatamme itse tiukimpia mahdollisia vaatimuksia ja käytäntöjä, ja lisäksi myös paikallisten viranomaisten määräyksiä, joihin saattaa tulla jatkuvasti muutoksia. Omissa hotelleissamme on otettu käyttöön muun muassa uudet sisäänkirjautumiskäytännöt ja merkinnät turvaväleistä. Siivousta on tehostettu, kaikissa huoneissa ja yleisissä tiloissa on tarjolla käsidesiä ja ravintoloiden aukioloaikoja on muutettu joustavammiksi. Lisäksi pöydät on sijoitettu entistä kauemmas toisistaan ja kattauksien määrää on lisätty.

Täytyykö lennolla käyttää kasvomaskia?

Teemme tiivistä yhteistyötä lentokentillä yhteistyökumppaneidemme kanssa ja noudatamme paikallisten viranomaisten ja Euroopan lentoturvallisuusvirasto EASAn suositusten mukaisia turvallisuuskäytäntöjä. Tällä hetkellä voimassa olevien määräysten mukaan sekä lentokoneen miehistön että matkustajien täytyy käyttää kasvomaskia koko lentomatkan ajan.

Mikä hissijärjestelmien tilanne on?

Meidän hiihtomatkakohteissamme hissit ovat olleet käytössä jo kesän aikana.

Jos haluan käyttää omaa autoa, miten myöhään voin siirtää matkavaraustani?

Jos haluatte käyttää omaa kuljetusta, varattua matkaa voi siirtää kunnes lähtöön on 7 päivää aikaa. Matkan voi siirtää tulevalle kaudelle 2022 saakka. Tämä mahdollisuus koskee omiin hotelleihimme Bad Gasteinissa tehtyjä varauksia.


Seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ajantasaista tietoa.

Pakettimatkan ylivoimaiset edut

1. Lakisääteinen matkatakuu

Kun varaat pakettimatkan meiltä, voit olla täysin rauhallisin mielin. Olemme asettaneet toiminnallemme lakisääteisen vakuuden Kilpailu- ja kuluttajavirastolle ja noudatamme matkapakettilakia kaikissa tapauksissa

 

2. Mukavasti ja varmasti

Olemme aina vastuussa siitä, että matkustajat pääsevät matkakohteeseen ja sieltä pois turvallisesti ja varmasti. Jos säätila, lentojen peruuntuminen tai jokin muu syy aiheuttaa ennalta arvaamattoman tilanteen tai myöhästymisen, meidän vastuullamme on varmistaa, että pääset määränpäähäsi mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

 

3. Sujuvat suorat lennot ja omat lentokenttäkuljetukset

Käytämme pohjoismaisia lentoyhtiöitä ja lentoaikataulut on laadittu niin, että sinulle jää mahdollisimman paljon aikaa oleskella kohteessa. Kun varaat matkan meiltä, hintaan sisältyy aina vähintään 20 kg matkatavaraa ilman lisäkuluja. Säästät satasia reittilentoihin verrattuna. Kuljetamme sinut ja matkatavarasi bussilla lentokentältä suoraan hotellille. Säästät aikaa ja rahaa verrattuna auton vuokraukseen tai taksimatkaan.

 

4. Oppaat palveluksessasi koko matkan ajan

Ammattitaitoiset matkaoppaamme keltaisissa takeissaan ovat STS Alppimatkojen tunnusmerkki. Osaavat ja taitavat oppaamme ovat intohimoisia laskettelijoita, jotka tuntevat matkakohteen olosuhteet, hotellit ja hiihtoon liittyvät asiat perin pohjin. Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää, oppaamme auttavat mielellään, jotta matkastasi tulee mahdollisimman onnistunut ja voit keskittyä tärkeimpään eli lomaasi! Monet vieraistamme arvostavat matkanjohtajiemme palveluita. Palveluista ei tarvitse maksaa ylimääräistä, mutta ne tuovat turvaa ja mukavuutta kaikkiin tilanteisiin.

 

5. Ei odottamattomia kustannuksia

Voit unohtaa kaikki piilokustannukset ja odottamattomat maksut. Kun varaat meiltä valmiin pakettimatkan, hintaan kuuluu lähes kaikki. Meidän All Inclusive ‑matkamme on markkinoiden edullisin hiihtomatka, joka on todella hintansa arvoinen. Vastaavaa matkaa ei voi varata mistään muualta. All Inclusive ‑matkapaketti sisältää aina suorat lennot, matkatavarat, majoituksen lähellä hiihtohissejä, puolihoidon, kuuden päivän hissilipun ja opaspalvelut. Paketti on täydellinen. Jos matkan varrella tapahtuu jotain odottamatonta, esimerkiksi lennot myöhästyvät, vastaamme siitä, että pääset määränpäähäsi ilman lisäkustannuksia.

 

6. Asiantuntevaa apua ennen matkan varaamista

Olemme järjestäneet hiihtomatkoja Alpeille jo yli 15 vuotta ja tunnemme Alppit erittäin hyvin. Olemme valinneet huolella yli 180 hotellia 15:stä lumivarmasta kohteesta. Korkea laatu on meille tärkeintä kaikessa toiminnassamme, ja haluamme aina tarjota vieraillemme vain parasta. Kaikki työntekijämme ovat innokkaita hiihdon ystäviä, ja he tuntevat Alpit kuin omat taskunsa. Autamme sinua mielellämme puhelimitse tai sähköpostitse matkasi varaamisessa ja vastaamme kysymyksiin. Meiltä saat myös parhaat neuvot ja vinkit matkaasi varten.