Aktiviteetteja Bad Gasteinissa

 

Ilmainen lähtöpäivän muutos

Sinun turvaksesi voit muuttaa tai perua matkan vielä 30 vrk ennen lähtöä.

Ilmainen lähtöpäivän muutos

Sinun turvaksesi voit muuttaa tai perua matkan vielä 30 vrk ennen lähtöä.

Aktiviteetteja upeassa ympäristössä!

Bad Gasteinissa on paljon koettavaa ja me tarjoammekin laajan valikoiman seikkailullisia aktiviteetteja, jotka sopivat niin isoille kuin pienillekin. Ohjelmasta löydät vaihtoehtoja aina viini- ja snapsimaistelusta kiipeilyyn, koko perheen koskiseikkailuun sekä oikeaan koskenlaskuun.

Ilmainen

Opastetut kävelyt Bad Gasteinissa

Kolmena päivänä viikossa klo 10:00 voit aivan ilmaiseksi osallistua  opastetuille kävelyille kauniissa Bad Gasteinissa ja Gasteinerin laaksossa. Mukaan tarvitset ainoastaan hyvät kävelykengät, sillä reitti koostuu asfaltti- ja sorateistä ilman vaiketa rinteitä. Kaikki vaellukset päättyvät erilaisiin lounaspaikkoihin, joissa on mahdollisuus nauttia lounasta. Viikon kävelyt alkavat sunnuntaina rauhallisella historiallisella kierroksella Bad Gasteinin keskustassa. Tiistaina ja torstaina tempo nousee muutamilla laakson kauneimmista kävelyreiteistä. Ne, jotka haluavat hieman lyhyempiä reittejä, voi aina ottaa bussin takaisin hotellille. Huomioithan että tätä aktiviteettia ei suositella niille, jotka haluavat pääasiassa vaeltaa.

 

Viinimaistelu – tiistai

Itävalta tunnetaan nykyään yhtenä valkoviinin päätuottajamaana, Viimeaikoina jopa punaviini on saanut suurempaa markkinaosuutta ja viininmaistelussamme saamme mahdollisuuden maistaa 6 eri viiniä, sekä valko- että punaviiniä. 

Sisältää: 6 eri viinin maistelun

Hinta per henkilö

alk 35 €
Lisää varaukseen

Snapsimaistelu – tiistai

Koe paikallisesti tuotettuja snpaseja, jotka on valmistettu ainoastaan paikallisista raaka-aineista. Hans Durzbauer joka on panimon omistaja, kertoo panimon snapsinvalmistuksesta. Jälkikäteen pienen purtavan kera pääsemme maistamaan eri snpaseja. Maut vaihtelevat makeista likööreistä, kuten metsämarja, vadelma, aprikoosi, hieman korkeaprosenttisempiin snapseihin, kuten Zirben ja Hasselnuss. Maistelun jälkeen on mahdollisuus ostaa pulloja Hansin kaupasta. Takaisin Bad Gasteinissa ollaan noin kello 19. 

Hinta per henkilö

alk 34 €
Lisää varaukseen

Kiipeily – tiistai-iltapäivä

Paikallisten koulutettujen kiipeilyoppaiden johdolla saat mahdollisuuden oppia kiipeilemään Bad Gasteinissa. Kolmen tunnin mittaisella kurssilla opit kiipeämään ja laskeutumaan erilaisilla kiipeilyseinillä. Käytämme hyvin varmistettuja kiipeilyseiniä ja kaikki varusteet kuten valjaat, köydet, jalkineet ja kypärän saat paikanpäältä.

Sisältää: Kiipeilykurssin koulujettujen paikallisten oppaiden johdolla, varusteet.

Hinta: 34 € /lapsi

alk 45 €
Lisää varaukseen

Koskenlasku – perjantai

Tarjoamme yhdessä Raftingcenter Taxenbachin kanssa jännittävän retken. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus koskenlasku(rafting)-retkien järjestämisestä. Märkäpuvulla, -kengillä, kypärällä ja pelastusliiveillä varustettuna suuntaamme yhdessä koulutetun oppaan kanssa 2 tunnin kumivenematkalle Salzach-joelle. Jotta retkelle pääsee mukaan, tulee olla uimataitoinen, ja lisäksi vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa. Muista uima-asu ja pyyheliina! 

Hinta: 45 € /lapsi

alk 55 €
Lisää varaukseen