Alpentherme

Bad Hofgastein

Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4. mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4. mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Alpentherme - vesipuisto Alpeilla

Alpentherme on todellinen thermalvesi-maailma uniikissa ilmapiirissä. Täällä on kaikkea mitä voit vain toivoa; rentoutumisalue, monia erilaisia altaita, kylpyläosastot ja erilaiset saunat. Alue on jaettu neljään eri kategoriaan; Relax World, Sauna World, Kids World ja Ladies World.

Kaikki Alpenthermen alueet on täytetty mineraalirikkaalla lähdevedellä. Mikäli sinä tai seurueesi etsitte rentoutumista, seikkailua tai leikkiä, löytyy täältä jotain jokaiselle. Alueella on yli 36 000 neliömetriä tilaa kaikille, pariskunnille, perheille ja kaveriporukoille.

Harvoin pääset rentoutumaan näin kauniissa maisemissa, kuin mitä upeat vuoret tarjoavat Alpenthermeltä. 

Miksi vierailla Alpenthermessä?

Paikallista lähdevettä
36 000 neliömetriä
4 kylpyläosastoa
Laajat aukioloajat
10 saunaosastoa
Hierontaa
Perheille, kavereille, pariskunnille
Kuntosali

Erilaisia kylpyläosastoa – jokaiselle jotakin

Bad Hofgasteinin sydämestä löydät Alpenthermen , joka sijaitsee korkealla vuorilla. Koko alue on täytetty mineraalirikkaalla lähdevedellä, joka on matkustanut pitkän matkan syvältä vuorista monien tuhansien vuosien ajan. Alue on jaettu neljään eri kategoriaan, joissa on kaikissa happea sisältävää vettä, joka parantaa mieltä sekä kehoa. Neljä suurta aluetta ovat; Relax World, Sauna World, Kids World ja Ladies World.

copyright: Alpentherme Gastein
 

Monta saunaosastoa – erilaisiin tarkoituksiin

Anna kehosi elpyä suurella saunaosastolla. Kymmeneltä eri saunaosastolta löytyy hyvin tilaa rentoutumiseen pitkän aktiviteettipäivän jälkeen. Lämpötilat pyörii 40°C ja 95°C asteen välillä ja kuusi saunaa löytyy sisältä ja neljä ulkoota. Mistä juuri sinä pidät? Saunoja on mm. perinteinen suomalainen sauna ja moderni sauna, jossa on erilaisia tuoksuja, kuten yrtit ja olut. Täällä löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja kauniilla panoraamanäkymillä vuorille.

copyright: Alpentherme Gastein
 

Hierontaa & kuntosali

Haluatpa sitten rentoutua tai lähteä rehkimään, löytyy täältä sopiva vaihtoehto! Alpenthermessä on hyvin varustelty kuntosali ja mahdollisuus ryhmäliikuntaan. Mikäli haluat rentoutua pitkän ja rankan päivän jälkeen, voit varata itsellesi hieronnan. Hieronta ja kuntosali saatavilla lisämaksua vastaan.

copyright: Alpentherme Gastein