Felsentherme

Bad Gastein

Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4. mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4. mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Felsentherme – Todellista rentoutumista 

Hotel Salzburger Hofin naapurissa sijaitsee Euroopan ympäristöystävällisin kylpylä – Felsentherme. Täällä on tuhansittain neliömetrejä kylpyläosastoja, josta löytyy mm. sauna, höyrysauna, aurinkoterassi ja lämmitetyt altaat –sekä sisällä, että ulkona.  

Jopa päivä syvältä maanalaisista lähteistä pumpataan 2 miljoonaa litraa vettä ylös kylpylöihin, jonka takia altaissa ei tarvitse käyttää klooria – ja vesi pysyy aina sopivassa 36 asteessa.

Felsenthermessä on monta erilaista aluetta, joita voi kokeilla pariskuntana, perheen tai ystävien kanssa. Voit monista altaista sisällä tai ulkona, jossa pääset myös nauttimaan kauniista vuoristonäkymistä.

Miksi vierailla Felsenthermessä?

Paikallista lähdevettä
8 saunaosastoa
4 kylpyläosastoa
Laajat aukioloajat
Pariskunnille, perheille & ystäville
Hierontaa ja kuntosali

Kuumat lähteet

Kivenheiton päässä Hotel Salzburger Hofista löydät Felsenthermen kylpylän, joka sijaitsee 1100 m korkeudessa. Pohjavesi on matkustanut muutaman tuhannen vuoden matkan ylös pinnalle ja täyttänyt Felsenthermen altaat mineraalirikkaalla vedellä, joka keholle sen hapen, mitä se tarvitsee ja ansaitsee. 18 kuumaa lähdettä lisäävät virkistävää vettä eri lämpötiloissa altaisiin tässä ainutlaatuisessa vesipuistossa. Kuumat lähteet auttavat monissa asioissa, kuten väsyneiden solujen elvytys ihmiskehossa.

Väsyneet lihakset ja huono verenkierto on kuumissa lähteissä kylpemisen jälkeen vain muisto!

 

Rentouttava kylpylä

Olitpa sitten pyöräillyt koko päivän tai vaeltanut kauniissa maisemissa, löydät oikean kylpyläosaston juuri sinun tarpeisiisi Felsenthermestä. Täällä on neljä eri kylpyläosastoa koko perheelle, ystäväporukalle tai pariskunnille. Elävöitä kehosi huippuunsa eri lämpötiloissa, kaikkea 24°C asteesta 40°C asteeseen. Nauti aurinkoterassista tai lämmitä kehosi saunaosastolla. Voit valita kahdeksasta eri saunasta, joita löytyy 40°C asteesta 90°C asteeseen.

Ui vai sauno? – täällä löytyy molempia!

 

Lisää energiaa

Rentoudu tai haasta itsesi, täällä löytyy molempiin mahdollisuus. Felsenthermessä on mahdollisuus harjoittaa myös fyysistä kuntoasi yli 150 neliömetrin kokoisella kuntosalilla. Mikäli haluat totaalisen rentoutumisen aktiivisen päivän jälkeen, voit myös mennä omien tarpeidesi mukaiseen hierontaan. Hieronta ja kuntosali käytössä lisämaksusta.