Perhematkat Bad Gasteinissa

Koko perheen seikkailu

Bad Gastein on erinomainen kesälomakohde Alpeilla koko perheelle. Lentokenttäkuljetuksella saavut kätevästi Bad Gasteinin kesäparatiisiin, jossa avautuu kokonaan uusi maailma. Korkeat vuoret, vehreät laakst ja loputon määrä aktiviteetteja takaavat upeita elämyksiä kaiken ikäisille.

Bad Gastein on täydellinen kohde perheille; suora kuljetus lentokentältä, perheystävälliset hotellit, paljon aktiviteetteja ja hyvää ruokaa. Päivät ovat vaihtelevia ja oppaamme osaavat suositella kaiken ikäisille lapsille sopivaa toimintaa.Perheille, joissa on pienempiä lapsia (2-12 vuotiaita), tarjoamme suuren suosion saanutta Perhepakettia. Perheille, joissa on isompia lapsia, järjestämme jännittäviä aktiviteetteja ja retkiä, kuten urheilukiipeilyä, koskenlaskua ja maalaamiseen.

Perhehotelli Bad Gasteinissa

Bad Gasteinissa on valittavana laaja valikoima omia hotellejamme, jotka sopivat täydellisesti perheille. Tilavat huoneet, maukkaat illalliset ja keskeinen sijainti mahdollistavat mukavan hotellikokemuksen koko loman ajaksi.

Suosituin perhehotellimme on Hotel Salzburger Hof, jossa on perhehuoneita jopa 6:lle vieraalle. Hotellissa on upeat palvelut; mm. peli- ja leikkihuoneet, sisäuima-allas ja spa-alueet, kiipeilyseinä, leikkipaikka, minigolfrata ja petankkikenttä aivan lähettyvillä.

Lastenvahti - Kaikkien aktiviteettien lisäksi Hotel Salzburger Hofista on varattavissa myös lastenvahtipalvelu. Ota yhteyttä Bad Gasteinin oppaaseen saadaksesi lisätietoja.

Lapset matkustavat alkaen 595 €!

Lento m/p sis. matkatavaran, majoitus & aamiaisen.

Lapsihinta 2-12 vuottaLapsihinta 13-17 vuotta
595 € 795 €

Varaa suosittu perhepakettimme!

Hinta sisältää 5 aktiviteettipäivää, 3 ilta-aktiviteettia, 5 lounasta/piknikkiä, opaspalvelut, köysiratakierroksen ja kuljetukset. Lue lisää ja varaa tästä »

Hotelli Bad Gasteinissa

lajittele