Alustava viikko-ohjelma – Perhepakketi

Turvallisuus on aina etusijalla ja viikon ohjelma rakennetaan vallitsevien sään ja olosuhteiden mukaan. Huomioithan siis, että alla oleva ohjelma ei aina vastaa sitä, kuinka viikko lopulta toteutuu.

Päivä 1  sunnuntai 

Viikko alkaa kävelyllä klassista Kaiser Wilhelm Promenadea pitkin Güner Baumin kylään ja matkan taukojen aikana pysähdymme mm. ruokkimaan kesyjä oravia. Vaelluksen jälkeen palaamme takaisin Bad Gasteiniin, jossa nautimme hyvän lounaan Hotel Salzburger Hofissa. Lounaan jälkeen pelaamme yhdessä minigolfia ja nautimme virkistävää juomaa ravintola Gatzin terassilla.

 

Päivä 2 – maanantai

Maanantaina lähdemme bussilla naapurikylä -Bad Hofgasteiniin, josta nousemme hissillä Schlossalmin korkealle tasangolle. Siellä menemme murmelisafarille, jossa yritämme löytää ujoja murmeleita kurkkimassa piiloistaan. Sen jälkeen nautimme mukavan lounaan ja pysähdymme hauskalla leikkipaikalla ennen kuin lähdemme bussilla takaisin Bad Gasteiniin.

 

Päivä 3 – tiistai

Tiistaina matkustamme bussilla yhdelle Gasteinin laakson kauneimmista alueista: Nassfeldiin ja Hohe Tauernin kansallispuistoon. Täällä meitä odottaa kiva vaellus, jonka aikana opimme eläimistä, luonnosta ja muusta jännittävästä. Syömme lounaan Valeriehaus-ravintolassa, jossa tarjoillaan itävaltalaista Kaiserschmarrn-pannukakkua. Ravintolan vieressä on pieni leikkipaikka lapsille, josta löytyy trampoliini ja keinuja.

 

Päivä 4 – keskiviikko

Tänään on vapaapäivä viikko-ohjelmasta. Voitte vierailla esimerkiksi Felsentherme-kylpylässä, jonka vesi tulee kuumasta maanalaisesta lähteestä. Kaikki altaat ovat täysin kloorittomia ja sieltä löytyy myös vesiliukumäki, lastenallas ja leikkialueita. Toinen vaihtoehto on käydä testaamassa köysirata Bad Gasteinin kauniin vesiputouksen yli. Voitte myös lähteä pyöräretkelle sähköpyörillä tai kokeilla koskenlaskua. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

 

Päivä 5 – torstai

Torstai tarkoittaa vanhemmille vapaapäivää. Tänään oppaamme vievät lapset Astenalmin maatilalle naapurikylään Böcksteiniin. Täällä lapset voivat leikkiä kanien, marsujen, sikojen ja kaikkien muiden tilan eläinten kanssa. Syömme hyvän lounaan ja saamme nauttia klassisesta jälkiruoasta Krapfenista, joka muuten on itävaltalainen munkki.

 

Päivä 6 – perjantai

Tänään odottaa jännittävä päivä korkeuksissa. Nousemme Stubnerkogel-hissillä keskiasemalle ja vaellamme yhdessä aina vuoren huipulle asti. Täällä ihailemme upeita näkymiä Glocknerblick-näköalatasanteelta ja ylitämme suositun riippusillan. Gipfelrestaurant Stubner -huippuravintolassa syömme hyvän lounaan ennen kuin on aika suunnata takaisin Bad Gasteiniin.

 

Päivä 7 – lauantai

Tänään on kotimatkapäivä. Ihanan buffet-aamiaisen jälkeen jätämme Bad Gasteinin kesäparatiisin tältä erää.