Viikon ohjelma

Viikko-ohjelma on suuntaa antava. Päiväohjelmat saattavat muuttua ja/tai tietyt päivät voivat vaihtua päittäin. Sää voi Alpeilla muuttua todella nopeasti ja radikaalisti ja haluamme varmistaa turvallisuuden ennen kaikkea!

(*Maksua vastaan)

Päivä 1, lauantai – Saapuminen Bad Gasteiniin

Lento Helsingistä Müncheniin. Saapuminen Bad Gasteiniin ja kirjautuminen sisään hotelliin. Tänään teillä on mahdollisuus tutustua laakson kävelyreitteihin omatoimisesti, ja miksette nauttisi lounasta Hotel Salzburger Hofin ravintolassa Jagdstubessa. Illalla teitä odottaa maittava illallinen hotellin ravintolassa.

Päivä 2, sunnuntai

Aloitamme perheviikon Bad Gasteinin kyläkierroksella, josta jatkamme suoraan Kaiser Wilhelm-kävelyreitille. Lounaan syömme Bäckerwirt Hüttessä. Näemme historiallisia rakennuksia ja yhden Itävallan korkeimmista vesiputouksista. Palattuamme Bad Gasteiniin suuntaamme Silver Bulletin terassille, jossa voimme nauttia virvokkeita. Pääsemme myös kokeilemaan Fun Parkkia, josta löydämme  mm. köysiradan ja pääsemme pelaamaan minigolfia*. Tapaamme Salzburger Hofin respan edessä. 

Päivä 3, maanantai

Toisen päivän seikkailuja varten nappaamme bussin kohti lähikylää Dorfgasteinia. Täällä nousemme hissillä ylös Fulseckin vuorenhuipulle ja lähdemme alas kohti Spiegelseen paljasjalkapolkua. Lounaan syömme viihtyisässä Wengeralmissa, josta on upeat näköalat ja kiva leikkipaikka lapsille. Tapaamme rautatieaseman edessä.

Päivä 4, tiistai

Tänään on ”vanhemmista vapaa päivä” ja oppaamme vievät lapset Astenalmille, jossa opetellaan paikallisen herkun, Krapfenin leipomista. Tämän jälkeen katselemme tilan eläimiä ennen palaamista takaisin hotellille. Antakaa lapsenne mukaan lappu, jossa on teidän vanhempien nimi ja puhelinnumero, josta teidät voi päivän aikana tavoittaa.  Tapaamme rautatieaseman edessä. 

Päivä 5, keskiviikko

Keskiviikkona on vapaapäivä aktiviteeteista. Omatoimisesti voi valita: Päivä upeassa Felsenthermen kylpylässä tai testata Flying Watersin köysirata. Voit myös vuokrata maastopyörän ja tutustua laaksoon omin päin. Lista on loputon!

Päivä 6, torstai

Torstain teemme retken Angertaliin, jossa luvassa on paljon aktiviteetteja. Täällä halukkaat lapset pääsevät huuhtomaan kultaa. Yli 6-vuotiaat lapset saavat myös mahdollisuuden jousiammuntaan*. Lounaan syömme viihtyisässä Angerblickissa. Tapaamme rautatieaseman edessä. 

Päivä 7, perjantai

Tänään lähdemme bussilla korkeammalle Nassfeldiin ja Hohe Tauernin kansallispuistoon. Kierrämme kauniissa laaksossa ja opimme luonnosta, eläimistä ja muista jännittävistä asioista. Lounaan syömme Valeriehausissa, jonka erikoisuus on itävaltalainen pannukakku ”Kaiserschmarrn”. Bad Gasteinissa on mahdollisuus kokeilla kiipeilyseinää Silver Bulletin vieressä* Kiipeilyvaraus on tehtävä maanantaina klo 12 mennessä.  Tapaamme rautatieaseman edessä. 

Päivä 8, lauantai – kotimatka

Kotimatka. Hyvän aamiaisen jälkeen jätämme hyvästit upealle Bad Gasteinille.