Ruoka & juoma Bad Gasteinissa

Illalliset sisältyy hintaan – arvo jopa 300 €

Kun varaat kesämatkan ennen 30.4. sisältyvät illalliset hintaan!

Illalliset sisältyy hintaan – arvo jopa 300 €

Kun varaat kesämatkan ennen 30.4. sisältyvät illalliset hintaan!

Varaa viimeistään:

30.4.

Ruoka & juoma Bad Gasteinissa

Bad Gasteinissa on hyvä iltaelämä ja paljon ravintoloita, jossa on kokkeja jokaisesta maailman kolkasta.

Ravintolat

Panoramanäköala!

Gipfelrestaurant Stubner

Koe Alppien uusi huippuravintola 2230 mpy ja nauti Gastein laakson parhaasta Kaiserschmarrnista ja upeista näkymistä suurella aurinkoterassilla. Ravintolaan pääsee vaeltamalla Stubnerkogelin huipulle tai kylästä lähtevällä Stubnerkogel-hissillä.

Huippuluokan ruokaa!

Ritz Ravintola

Hotel Salzburger Hofista löydät tunnetun Ritz ravintolan, joka tarjoaa ihanan tunnelman ja huippuluokan ruokaa. Korkealuokkaiset viiden ruokalajin illalliset ja hotellin laaja viinivalikoima tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä.

 
Lapsiystävällinen!

Ravintola Jagdstube

Ravintola Jagdstube on perinteinen ja kodikas. Ravintolassa on lämmintunnelma ja täällä tarjoillaan sekä lounasta että illallista. Jagdstube sijaitsee Hotel Sazburger Hofin leikkihuoneen vieressä ja onkin sijaintinsa puolesta ihanteellinen lapsiperheille.

 

Ravintola Angelo's

Viihtyisä ja suosittu italialainen ravintola. Ruokalistalta löytyy kiviuunipizzoja, kotitekoista pastaa ja salaatteja. Ravintolassa on myös laajavalikoima hyviä viinejä eripuolilta maailmaa.

 

Orania Stüberl

Klassiseen itävaltalaiseen ruokaan pohjautuva menu on ehdottomasti vierailun arvoinen. Listalta löytyy myös kansainvälisiä annoksia, jotka ovat valmistettu paikallisista raaka-aineista. Gösser ja Trumer Bier ovat saatavilla hanasta ja viihtyisä terassi on avoinna ympäri vuoden.

 
Löytöpaikka!

Ravintola Hofkeller

Hotel Salzburger Hofin maalaismaisessa ja viehättävässä kellariholvissa sijaitseva ravintola Hofkeller tarjoaa fondueta, raclettea ja Steinplattea. Ruoat sopivat hyvin syötäväksi ja jaettavaksi hieman isommalla porukalla. Tuskin lähdet täältä nälkäisenä.

 

Gatz Tapas & Steaks

Koe Espanaja Itävällan Bad Gasteinissa. Gats Tapas & Steaksissa voit nauttia kotitekoisista tapaksista ja herkullisista viineistä kylän parhaalla aurinkoterassilla. Voit nauttia kokonaisen aterian tai viiniä ja pienemmän tapas annoksen kera.