Aktiviteetteja

 

Ilmainen lähtöpäivän muutos

Sinun turvaksesi voit muuttaa tai perua matkan vielä 30 vrk ennen lähtöä.

Ilmainen lähtöpäivän muutos

Sinun turvaksesi voit muuttaa tai perua matkan vielä 30 vrk ennen lähtöä.

Laaja valikoima aktiviteetteja!

Ympäri kylää löytyy laaja valikoima aktiviteetteja koko kesän ajan. Täällä voit kokea kaikkea kiipeilystä tennikseen, uimiseen ja mahdollisuuteen mielettömään kesälasketteluun Plateau Rosan aurinkoisella jäätiköllä (3500mpy).

Varaa suositut aktiviteettimme

Haluatko lisätä retken tai aktiviteetin matkavaraukseesi?
Soita meille 09 67 13 15 tai kirjaudu sisään Minun matkani

Pubivisa - Maanantai

Kokeile taitojasi muiden matkalaisten kanssa suositussa Pubivisassa. Teemana illan kysymyksissä on mm. Alpit, musiikki, kuuluisat henkilöt jne. Kokoonnumme Hotel Marmoren baarissa ja nautimme hyvää juotavaa kisailun lomassa.

Lisää varaukseen

2-päivän opastettu vaellus!

Cervinia on todellinen vaeltajien paratiisi ja suosittelemme kaikille opastettuja vaelluksia, jolloin alueesta pääsee nauttimaan täysillä. Mikäli ette halua käyttää koko viikkoa vaeltamiseen, tarjoamme 2-päivän opastetun vaellusohjelman. Vaellukset järjestetään sunnuntaina ja torstaina. Näillä vaelluksilla menemme mm. ylös Plan Maisonille (2550mpy) ja nautimme Matterhornin mielettömistä näkymistä ja smaragdinvihreistä alppijärvistä. Vaelluksiin sisältyy kuljetuksien ja vaellusoppaan lisäksi lounaat vaelluspäivinä.

Lue lisää ja katso koko vaellusohjelma täällä >>

Lisää varaukseen

Viinimaistelu Les Crêtes:ssä

Tule mukaan mukavalle retkelle Les Crêteseen – yhteen Aostan laakson tunnetuimaan viinitaloon. Viinitarha sijaisee alle tunnin bussimatkan päässä Cerviniasta. Täällä Charrére perhe on kasvattanut viinejä parin sadan vuoden ajan ja nykypäivänä täältä löytyy kuuluisia viinilajikkeita kuten Chardonnay ja Pinot Noir, mutta myös useita alueen lajikkeita kuten Fumin, Cornalin ja Mayolet (kaikki punaisia), jotka yhdessä Petit Rougen kanssa muodostavat laakson eniten tuotetun punaviinin Torreten. Vierailumme aikana kokeilemme useita erilaisia punaisia ja valkoisia viinejä ja opimme alueen viinituotannosta. Ennen paluuta Cerviniaan vietämme iltapäivän Aostassa, Aostanlaakson pääkaupungissa.