Aktiviteetteja

 

Laaja valikoima aktiviteetteja!

Ympäri kylää löytyy laaja valikoima aktiviteetteja koko kesän ajan. Täällä voit kokea kaikkea kiipeilystä tennikseen, uimiseen ja mahdollisuuteen mielettömään kesälasketteluun Plateau Rosan aurinkoisella jäätiköllä (3500mpy).

Varaa suositut aktiviteettimme

Haluatko lisätä retken tai aktiviteetin matkavaraukseesi?
Soita meille 09 67 13 15 tai kirjaudu sisään Minun matkani

Pubivisa - Maanantai

Kokeile taitojasi muiden matkalaisten kanssa suositussa Pubivisassa. Teemana illan visailussa voi olla mm. Alpit, musiikki, elokuvat tai kuuluisat henkilöt. Kokoonnumme Casa Montanassa ja nautimme hyvää juotavaa kisailun lomassa.

Lisää varaukseen

2-päivän opastettu vaellus!

Cervinia on todellinen vaeltajien paratiisi. Suosittelemme kaikille opastettuja vaelluksia, jolloin vaelluksista saa enemmän irti ja alueesta pääsee nauttimaan täysillä. Mikäli et halua käyttää koko viikkoa vaeltamiseen, tarjoamme myös 2-päivän opastetun vaelluspaketin. Vaelluksiin sisältyy kuljetuksien ja vaellusoppaan lisäksi lounaat vaelluspäivinä.

Lue lisää ja katso koko vaellusohjelma täällä >>

Lisää varaukseen

Keskiviikko – Piemonte, Barolon viiniretki

Piemonte, joka tarkoittaa ”maa vuorten juurella” on kuuluisa hyvästä ruoastaan ja tottakai viineistään, joita pidetään maan parhaina. Alueen kuuluisimmat viinit tulevat Barolosta ja Barbarescosta. ­Kokopäiväretkemme aikana vierailemme kahdella tunnetulla viinitilalla, joilla saamme hyvää tietoa alueen viininvalmistuksesta viinitestingejä unohtamatta.

La Spinetta One Liter Club Winery
Ensimmäinen vierailumme on Rivetin perheen kuuluisalle La Spinettan tilalle, joka sijaitsee Grinzane Cavourissa. Täällä kuulemme Rivetin perheen viinivalmistuksesta ja maistelemme heidän Contrattto Millesiamton kuohuviiniä, joka on Italian vanhin kuohuviini. Tämä viini oli luonnollisesti Vatikaanin ja muiden Eurooppalaisten kuningashuoneiden valinta 1900-luvun alussa. Maistelemme myös heidän Baroloa ja muita tuotteita.

Tastinglounas Sukuloiden viinitilalla
Lounasaikaan saavumme keskiaikaiseen Serralunga d’Albaan ja viinitilalle Az Ag Sukula. Tila on Riikka ja Jyrki Sukulan viinitila ja koti vuodesta 2006 lähtien. Otamme apertiivit viintarhassa köynnösten keskellä jossa viinintekijä Riikka Sukula kertoo viininviljelystä. Tämän jälkeen syömme Jyrkin valmistaman tastinglounaan joka on valmistettu paikallisista ajankohdan tuoreista raaka-aineista. Ruoan kanssa maistelemme luonnollisesti Sukuloiden loistavia viinejä jotka valmistetaan Nebbiolo- ja Barbera rypäleistä.