Huvielämä Cerviniassa

Huvielämä Cervinia

Cerviniassa on useita hyviä ravintoloita ja pubeja hyvän hiihdon vastapainoksi. Meininki on hyvin italialainen, ja se poikkeaa huomattavasti muiden maiden tunnelmasta. Cervinia sijaitsee Marmore-laaksossa, joka puolestaan on osa Aosta-laaksoa. Kylän ravintoloiden samoin kuin rinneravintoloiden ruokalistoissa lukee usein cucina valdostana, mikä tarkoittaa paikallista keittiötä.

The Dragon Pub. Skotlantilainen pubi, jossa hyvää ruokaa, mukava afterski ja elävää musiikkia.
Jour et Nuit. Idyllinen ravintola, jossa on kiviuuni. Kokeile erinomaista hiiligrillissä grillattua Chateau Briandia.
Ymeletrob. Kylän suurin grabbavalikoima Cerviniassa. Baari on Hotel Punta Maquignazissa. Myös suuri valikoima erilaisia drinkkejä.
Max Club. Kylän suosituin yökerho.
Le vieux Grenier. Mukava ravintola Hotel Grivolassa. Hyvät pastat ja pizzat.
Chalet Etoile. Ruotsalaisomistuksessa oleva ravintola Plan Maisonin yläpuolella. Italialaisia erikoisuuksia.
Copa Pan. Alakerran ravintolassa hyvää ruokaa ja viihtyisä tunnelma. Katutason baari on alkuillan kohtauspaikka ennen yökerhoon siirtymistä. 
Gasoline. Suosittu yökerho, jossa on puolenyön jälkeen taatusti hyvä meininki.

Ravintolat

Ravintola Hermitage

Tyylikäs ravintola, jota on useasti ylistetty laadukkaasta ruuastaan. Kokeile paikallisia erikoisuuksia tai nauti innovatiivisista mauista. 

 

Lo Copa Pan

Kun ruuasta tulee taidetta! Täällä tarjoillaan monien mielestä Alppien herkullisin ruoka. Ravintolaa johtaa lasketteleva Mirko, jolla on suuri intohimo ruoka kohtaan. Kokeile heidän hirvenfilé-pastaansa tai nauti paikallisia juustoja ja parma-kinkkua. 

 

Sotto Zero

Tämä ravintola on tunnettu hienoista pitsoistaan ja voittanut useita palkintoja ruuastaan. Vierailemisen arvoinen paikka! 

 

Baarit ja yökerhot

Sound Club

Suosittu yökerho, jossa viihtyvät nuoret kun tanssijalkaa vipattaa. Livebändejä, DJ:tä, teemailtoja ja valokuvaajia. Onkin siis sanomatta selvää, että Sound Club on yksi Cervinian suosituimmista yökerhoista.

 

Ymeletrob

Viihtyisä cocktailbaari ja grapperia. Hieman rauhallisempi valinta, joka sopii täydellisesti pitkän vaelluspäivän jälkeen.

 

Lo Copa Pan

Paikallisten suosikkipaikka, jossa tunnelma tunnelma on aina korkealla. Paljon porukkaa ja hyvää musiikkia. Baari sijaitsee keskellä kylää katukerroksessa ja saman paikan suosittu ravintola kellarissa.

 
UUTUUS

Grivola Lounge Bar -1 

Lounge bar -1 on vasta avattu cocktailbaari, joka sijaitsee Hotel Grivolan alakerrassa. Viihtyisä baari suurella seurustelutilalla.  Gin och Tonic on paikan erikoisuus.