Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4. mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Säästä jopa 300 €/henkilö

Varaa matkasi viimeistään 30.4. mennessä ja saat upeat illalliset kaupanpäälle.

Ruoka ja huvielämä Cerviniassa

Cerviniassa on rento ja vieraanvarainen ilmapiiri, se sijaitsee Marmore-laaksossa, joka puolestaan on osa Aosta-laaksoa. Täällä voit rauhassa kävellä kylän kaduilla, vierailla viihtyisissä kahviloissa ja ravintoloissa sekä poiketa pienissä italialaisissa putiikeissa. Kylän paikalliset sekä turistit nauttivat auringosta terasseilla ja pääpaino on nautiskelussa.

Italia on tunnettu ruuastaan ja matka Cerviniaan sisältää paljon ruokaelämyksiä.

Ravintolat

Ravintola Hermitage

Tyylikäs ravintola, jota on useasti ylistetty laadukkaasta ruuastaan. Kokeile paikallisia erikoisuuksia tai nauti innovatiivisista mauista. 

 

Lo Copa Pan

Kun ruuasta tulee taidetta! Täällä tarjoillaan monien mielestä Alppien herkullisin ruoka. Ravintolaa johtaa lasketteleva Mirko, jolla on suuri intohimo ruoka kohtaan. Kokeile heidän hirvenfilé-pastaansa tai nauti paikallisia juustoja ja parma-kinkkua. 

 

Sotto Zero

Tämä ravintola on tunnettu hienoista pitsoistaan ja voittanut useita palkintoja ruuastaan. Vierailemisen arvoinen paikka! 

 

Chalet Etoile

The Telegraphin mukaan yksi Alppien kymmenestä parhaasta ravintolasta.  Ruoka on maukasta ja korkeatasoista. Menu on vaihteleva ja valikoima italialaisia klassikoita ja merenelävia on suuri.  

 

Metzelet

Viihtyisä ravintola upealla näköalalla vuorille. Täällä pääset nauttimaan italialaisesta ruuasta herkullisten juomien kera heidän suurella terassillaan.

 

Bistro de L’abbe

Sijaitsee ikonisen kirkon vieressä ja täällä tarjoillaan monien mielestä Alppien herkullisinta kalaruokaa. 

 

Baarit ja yökerhot

Sound Club

Suosittu yökerho, jossa viihtyvät nuoret kun tanssijalkaa vipattaa. Livebändejä, DJ:tä, teemailtoja ja valokuvaajia. Onkin siis sanomatta selvää, että Sound Club on yksi Cervinian suosituimmista yökerhoista.

 

Ymeletrob

Viihtyisä cocktailbaari ja grapperia. Hieman rauhallisempi valinta, joka sopii täydellisesti pitkän vaelluspäivän jälkeen.

 

Lo Copa Pan

Paikallisten suosikkipaikka, jossa tunnelma tunnelma on aina korkealla. Paljon porukkaa ja hyvää musiikkia. Baari sijaitsee keskellä kylää katukerroksessa ja saman paikan suosittu ravintola kellarissa.

 
UUTUUS

Grivola Lounge Bar -1 

Lounge bar -1 on vasta avattu cocktailbaari, joka sijaitsee Hotel Grivolan alakerrassa. Viihtyisä baari suurella seurustelutilalla.  Gin och Tonic on paikan erikoisuus. 

 

Tasty

Paikallisten suosima baari, jossa tarjoillaan yksinkertaista purtavaa, herkullista kahvia ja mahtavia drinkkejä.