Aktiviteetit Champolucissa

Illalliset sisältyy hintaan – arvo jopa 300 €

Kun varaat kesämatkan ennen 30.4. sisältyvät illalliset hintaan!

Illalliset sisältyy hintaan – arvo jopa 300 €

Kun varaat kesämatkan ennen 30.4. sisältyvät illalliset hintaan!

Varaa viimeistään:

30.4.

Seikkailua ja rentoutumista Champolucissa

Kesäisin Champoluc tarjoaa sekä seikkailua että rentoutumista ja viikon aikana on tarjolla runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Täältä löydät kaikkea tekemistä uskomattomassa luonnossa; padelista pyöräilyyn ja golfiin mahtavien vuoristomassiivien ympäröimänä. Kylässä on myös kauniita puistoja kävelyreitteineen ja seikkailupuisto nuoremmille. Tai miksipä et viettäisi iltapäivää ylellisessä Monterosa Spassa täydelliseen rentoutumiseen? Kesällä Champolucissa on jokaiselle jotakin!

Viininmaistelu – keskiviikko

Mitä olisi viikko Italiassa, viinin kodissa, ilman viininmaistelua? Hotel Castorissa pidämme viininmaistajaiset yhdessä hotellin omistajien Hermanin ja Beatricen kanssa, jotka kertovat meille Italian ja Aostanlaakson viinituotannosta. Maistamme 6 erilaista viiniä paikallisista rypäleistä, kuten Fumin sekä muita Pohjois-Italialaisia viinejä. Viininmaistajaisissa tarjoillaan italialaisia herkkuja juustojen ja leivonnaisten muodossa.

Lisää varaukseen

Golfia vuorten keskellä

Vain 15 minuutin päässä Champolucin keskustasta on upea 9-reikäinen kenttä, jota ympäröivät vuoret ja kaunis luonto. Évançon-joki ja sen jäätiköstä tuleva kristallinkirkas vesi virtaa Champolucin läpi ja kenttä mukailee joen reunoja. Golfin yhdistäminen upeaan alppiympäristöön on poikkeuksellinen kokemus.

Padelia uusissa korkeuksissa

Jos et saa vielä tarpeeksi liikuntaa ylhäällä vuorilla, keskelle Champolucia on hiljattain rakennettu kaksi täysin uutta padel-kenttää. Yhdistelmä padelin pelaamisesta mahtavien vuoristomassiivien ympäröimänä on upea kokemus. Kentät ovat myös valaistuja iltaisin, joten jos haluat pelata ilta-padelit, sekin onnistuu.

Spa & wellness

Rentoudu kylpylässä pitkän vaelluspäivän jälkeen. Hotel Breithornin kylpyläosaston lisäksi vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellista on myös kylpylä. Monterosa Spa sijaitsee Monte Rosa -vuoren juurella, josta on upeat näkymät luontoon ja vuorille. Täällä voit kokeilla kaikkea lämpökylvyistä erilaisiin uima-altaisiin, saunoihin, hierontoihin ja kauneushoitoihin.