e-Mountainbike Week

Mahtava seikkailu kahdella pyörällä

Koe Bad Gastein uudella jännittävällä tavalla. E-Mountainbike –viikon aikana tutustumme Gasteinerlaakson kultajyviin moottoroidun maastopyörän satulalta. Sähköpyörät ovat valloittaneet maailmaa jo parin viime vuoden aikana ja Alpeilla jos jossain ne saavuttavat täyden potentiaalinsa.

  • Sähköpyöräilyä upeassa luonnossa
  • Viisi päivää sähköpyöräilyä oppaan kanssa
  • Sopii sinulle, joka haluat aktiivisen loman
  • Loman keskipisteenä kokemukset, nautinto ja yhdessä olo

e-Mountainbike Week järjestetään:

  • Viikko 27 

Kiitos moottoroiduille pyörille, meillä on mahdollisuus kavuta jyrkempiäkin rinteitä ja päästä näkemään alueita ja paikkoja, jonne ennen ei ollut mahdollisuutta päästä. Tämä mahdollistaa myös eri kuntoiset kaverukset tai perheet pääsevät pyöräilemään samassa ryhmässä samoja reittejä.

Mitä matkalla tapahtuu?

Viikon aikana pyörällään kokeneen oppaan johdolla viitenä päivänä. Pyöräilyretkien aikana lähdemme yhdessä pyöräilemään vaihtelevassa maastossa sorateitä ja pienempiäkin polkuja. Vaellusreitit ovat keskitason vaelluksia, jolla kuljemme 8-10km ja n. 300-500 korkeusmetriä päivässä. Yhdessä pääsemme näkemään postikorttimaisia maisemia ja jokaisena päivänä pysähdymme nauttimaan lounasta jossain laakson mahtavista vuoristomajoista. Retket päättyvät Bad Gasteinin kylään, jossa nautimme kylmää juomaa Silver Bulletin terassilla ennenkuin lähdemme valmistaumaan illalliselle.

Mitä pyöräily sähkömaastopyörällä pitää sisällään?

Sähköinen maastopyörä on alunperin tavallinnen maastopyörä, johon on lisätty paristokäyttöinen moottori. Sähkömoottorin ansiosta saat nopeasti ja helposti apua kun sitä tarvitset. Pyörissä on monta eri vaihdetta, jota voit vaihdella helposti riippuen kuinka paljon apua haluat tai tarvitset. Näin ollen e-mountainbike viikko sopii ehdottomasti kaikille kunnosta riippumatta!

Miksi pyöräillä Bad Gasteinissa?

Täydellisen sijaintinsa ansiosta Alppien suurimman luonnonpuiston Hohe Tauernin vieressä sijaitseva kylpyläkohde Bad Gastein tarjoaa ainutlaatuisia luontokokemuksia. Jäätiköiden ja monipuolisen kasvillisuuden ansiosta alue koetaan yhdeksi Alppien kauneimmista paikoista, jossa on osa maailman parhaimmista vaellus- ja pyöräilyreiteistä.

Kenelle matka sopii?

Tämä matka sopii niille, jotka haluavat kokea Alppien kauniin luonnon uudella ja jännittävällä tavalla. Sinun ei tarvitse olla ammattilaispyöräilijä, mutta jonkinlaista pyöräilykokemusta on hyvä olla, koska reitit voivat olla teknisesti haastavia. Matkan pääpaino on uusista kokemuksista, maisemista ja luonnosta nauttiminen.

Majoitus

Majoitumme mukavasti jossain moderneista hotelleistamme suoraan Bad Gasteinin sydämessä. Täällä nukut hyvin mukavissa sängyissä ja nautit suuresta aamiaisbuffetista ennenkuin lähdemme päivän retkelle. Osassa hotelleista myös kylpyläosastot käytössä.

 

Vieraiden arvio
4,7 / 5
201 arviota
Vieraiden arvostelut

”Wow, miten hauskaa! En ole koskaan aikaisemmin pyöräillyt sähköpyörällä mutta tulen varmasti kokeilemaan uudelleen. Oppaat tekivät matkasta fantastisen!” Johan - heinä 2019

”Sähköpyöräilyä voimme todellakin suositella kaikille! Haastavaa ja hauskaa samaan aikaan ja ohjaajamme oli todella taitava!” Klara - heinä 2019

”Hauskempaa ylämäkeen, mitän en olisi koskaan uskonut sanovani aikaisemmin! Bad Gastein, hotellit, ruoka, oppaat ja sähköpyörä = KYLLÄ!! Tullaan uudelleen ensi vuonna” Maria - kesä 2019