Viimeinen mahdollisuus: Säästä jopa 400€

Illalliset sisältyvät hintaan + 100€ erikoisalennus - varaa ennen 28.2.

Viimeinen mahdollisuus: säästä jopa 400€

Illalliset sisältyvät hintaan + 100€ erikoisalennus valituilla viikoilla - varaa ennen 28.2.!

Lisää koodi

KESÄ-100

Lisää koodi

KESÄ-100

Voimaannuttava joogamatka pilvien yllä!

Unohda arkirutiinit ja lähde todelliselle ”feel-good” –matkalle. Viikon aikana yhdistämme vaelluksen ihanaan joogaan ja kehittävät voimaharjoitukset  meditaatioon kauniissa alppiympäristössä. Nautimme maukkaista ekologisista lounaista viihtyisissä vuoristomajoissa vuoristossa. 

  • Yhdistä jooga ja vaellus
  • Ekologiset lounaat kauniissa maisemissa
  • Joogatunteja, meditaatiota ja liikuntaa
  • Keskittyminen kokemuksiin ja yhdessä oloon


Mountain Yoga järjestetään: 

Viikko: 33 (8.-15.8.)


Mitä joogamatkalla tapahtuu?

Viikon aikana vaellamme yhdessä ja tutustumme Gasteinerlaakson vuoristoon ja laaksoihin. Jokainen päivä alkaa rennolla joogatunnilla ja maukkaalla aamiaisella. Vaellamme muutamassa eri laaksossa ja nautimme hyvistä ekologisista lounaista joissain viihtyisistä vuoristomajoista. Vaelluksen jälkeen voit lepuuttaa jalkoja Silver Bulletin terassilla, lähteä voimaharjoitustunnille, rentouttaa lihaksia joogaamalla tai rauhoittua meditoinnin parissa. Osallistumme myös luennolle, jossa käymme läpi kuinka jooga voi parantaa ja luoda täydellisen balanssin elämään.

Kenelle tämä matka sopii?

Matka sopii sinulle, joka haluat jättää arkistessin kotiin ja nauttia energisoivasta viikosta vaelluksen, joogan, kuumissa lähteissä kylpemisen, luentojen ja hyvän ruoan parissa. Entistä kokemusta joogasta ei vaadita.

Miellyttävä majoitus

Majoitumme mukavasti Hotel Eden Rockissa tai Salzburger Hofissa, suoraan Bad Gasteinin sydämessä. Täällä nukumme pitkät yöunet ja nautimme terveellisestä aamiaisbuffetista ennen päivän vaellukselle lähtöä. Iltaisin syömme maukkaat illalliset, jotka ovat valmistettu lähellä tuotetuista huippu raaka-aineista.

Varaa ajoissa – säästä jopa 400€

Voimassa viikoilla 23-25 & 32-35 saat ylimääräisen 100€ /hlö alennuksen. Tämän lisäksi illalliset kuuluvat hintaan kaikilla viikoilla (arvo jopa 300€).

Lisää koodi: KESÄ-100 varauksen yhteydessä

Vieraiden arvio
4,7 / 5
678 arviota
Vieraiden arvostelut

”Mahtava konsepti tämä Mountain Yoga! Toivottavasti otatte tämän valikoimaanne muihinkin kohteisiinkin.” Carin - heinä 2018

”Mahtava matka. Vaellukset, jooga, matkaoppaat, ryhmä, ruoka. Kaikki toimi täydellisesti eli matka oli onnistunut!” Maria - elo 2018

”- Mukavat matkaoppaat - Hyvä hotelli - Hotellin ruoka oli fantastista - Huippuvaelluksia! - Ihania joogatunteja ” Petra - elo 2018