Uutuus!

e-Mountainbike Week

 

 

Mahtava seikkailu kahdella pyörällä

Koe Bad Gastein uudella jännittävällä tavalla. E-Mountainbike –viikon aikana tutustumme Gasteinerlaakson kultajyviin moottoroidun maastopyörän satulalta. Sähköpyörät ovat valloittaneet maailmaa jo parin viime vuoden aikana ja Alpeilla jos jossain ne saavuttavat täyden potentiaalinsa.

 • Sähköpyöräilyä korkealla kauniissa luonnossa
 • Viisi päivää e-mountainbike pyöräilyä oppaan johdolla
 • Sopii sinulle, joka etsit aktiivilomaa ja hyvää ruokaa
 • Saa uusia kokemuksia ja nauti mukavasta yhdessäolosta

Kiitos moottoroiduille pyörille, meillä on mahdollisuus kavuta jyrkempiäkin rinteitä ja päästä näkemään alueita ja paikkoja, jonne ennen ei ollut mahdollisuutta päästä. Tämä mahdollistaa myös eri kuntoiset kaverukset tai perheet pääsevät pyöräilemään samassa ryhmässä samoja reittejä.

e-Mountainbike Week järjestetään:

 • Viikko 27 (29 kesäkuu - 7 heinäkuu)

Mitä matkalla tapahtuu?

Viikon aikana pyörällään kokeneen oppaan johdolla viitenä päivänä. Pyöräilyretkien aikana lähdemme yhdessä pyöräilemään vaihtelevassa maastossa sorateitä ja pienempiäkin polkuja. Vaellusreitit ovat keskitason vaelluksia, jolla kuljemme 8-10km ja n. 300-500 korkeusmetriä päivässä. Yhdessä pääsemme näkemään postikorttimaisia maisemia ja jokaisena päivänä pysähdymme nauttimaan lounasta jossain laakson mahtavista vuoristomajoista. Retket päättyvät Bad Gasteinin kylään, jossa nautimme kylmää juomaa Silver Bulletin terassilla ennenkuin lähdemme valmistaumaan illalliselle.

Mitä pyöräily sähkömaastopyörällä pitää sisällään?

Sähköinen maastopyörä on alunperin tavallinnen maastopyörä, johon on lisätty paristokäyttöinen moottori. Sähkömoottorin ansiosta saat nopeasti ja helposti apua kun sitä tarvitset. Pyörissä on monta eri vaihdetta, jota voit vaihdella helposti riippuen kuinka paljon apua haluat tai tarvitset. Näin ollen e-mountainbike viikko sopii ehdottomasti kaikille kunnosta riippumatta!

Miksi pyöräillä Bad Gasteinissa?

Täydellisen sijaintinsa ansiosta Alppien suurimman luonnonpuiston Hohe Tauernin vieressä sijaitseva kylpyläkohde Bad Gastein tarjoaa ainutlaatuisia luontokokemuksia. Jäätiköiden ja monipuolisen kasvillisuuden ansiosta alue koetaan yhdeksi Alppien kauneimmista paikoista, jossa on osa maailman parhaimmista vaellus- ja pyöräilyreiteistä.

Kenelle matka sopii?

Tämä matka sopii niille, jotka haluavat kokea Alppien kauniin luonnon uudella ja jännittävällä tavalla. Sinun ei tarvitse olla ammattilaispyöräilijä, mutta jonkinlaista pyöräilykokemusta on hyvä olla, koska reitit voivat olla teknisesti haastavia. Matkan pääpaino on uusista kokemuksista, maisemista ja luonnosta nauttiminen.

Majoitus

Majoitumme mukavasti jossain moderneista hotelleistamme suoraan Bad Gasteinin sydämessä. Täällä nukut hyvin mukavissa sängyissä ja nautit suuresta aamiaisbuffetista ennenkuin lähdemme päivän retkelle. Osassa hotelleista myös kylpyläosastot käytössä.

Tämä sisältyy matkan hintaan:

 • Lennot m/p Salzburgiin sis. 23kg matkatavaran
 • Hyvän tasoinen majoitus kylän keskustassa
 • Suuri aamiaisbuffet
 • Illalliset (varaus viimeistään 31.3.)
 • Maastopyörän vuokra (sis. kypärän)
 • Viisi päivää pyöräilyä oppaiden johdolla
 • Opaspalvelut

 

Hintaesimerkki lähtö 29.6.

2-hengen huone Ski Lodge Reineke ***+

Hinta alk. 1220 €

Näin varaat e-mountainbike week:in: Varaa tavallinen kesämatka ja lisää e-mountainbike week "lisäpalvelut" kohdasta.

Hotelli Bad Gasteinissa

lajittele