Kokousmatkat Bad Gasteiniin

Yhdistä työ ja vauhdikkaat aktiviteetit, herkulliset illalliset sekä mukava majoitus. Bad Gastein on yksi suosituimpia kokousmatkakohteitamme ja se sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Salzburgista.

Gasteiner-laaksosta löytyy paljon koettavaa vuoden ympäri - kaikkea laskettelusta ja vaeltamisesta spahan ja koskenlaskuun.  Kaikki tämä yhdistettynä ensiluokkaiseen majoitukseen Hotel Salzburger Hofissa antaa kaikki edellytykset onnistuneelle kick-offille tai kokousmatkalle.

Vieraiden arvostelut

”Kokousmatka STS Alppimatkojen kanssa sisälsi täydellisen yhdistelmän tiimihenkeä parantavia aktiviteetteja sekä kokouksia hyvin järjestetyssä ja rentouttavassa ympäristössä!” Peter Löfström, Audi

”Saimme jatkuvasti ehdotuksia aktiviteeteista ja nopeasti vastaukset kysymyksiimme. Tunsimme olomme priorisoiduiksi koko matkan ajan. ” Claes Berggren, Wise consulting

Aktiivinen kokousmatka kesällä Bad Gasteiniin

Ota koko yritys mukaan maailman huipulle ensi kesänä. 

Kokousmatkat talvella Bad Gasteinissa

Nauti laskettelusta, afterskistä, lämpimistä lähteistä ja herkullisesta ruuasta.

Hotel Salzburger Hof ****+

Täydellinen kokoushotelli spalla ja hienoilla kokoustiloilla. Klassikkohotelli Salzburger Hof sijaitsee Bad Gasteinin sydämessä. Hotelli tarjoaa fantastisen ilmapiirin, korkealuokkaista palvelua ja ylellisiä palveluita.

  • Korkeatasoista ruokaa
  • Kaksi spa-osastoa
  • Täydellinen sijainti
Lue lisää

Anna meidän räätälöidä kokousmatkanne

Ota yhteyttä

Bad Gasteinin kartta