Hotel Salzburger Hof 

– erinomainen hotelli kokouksille

Hotel Salzburger Hof - erinomainen hotelli kokouksille

Hotel Salzburger Hof on klassinen hotelli, joka sijaitsee täydellisellä paikalla Bad Gasteinissa. Hotelli on sisustettu hyvän maun mukaan, huoneet ovat tasokkaita ja hotellista löytyy useita ravintoloita, baareja sekä tilavat kokoustilat, jotka sopivat sekä pienille että suurille ryhmille. 

Hotelli on palkittu 3 vuotta peräkkäin Certificate of Excellencellä TripAdvisorilla, kotoisan tunnelman, korkealuokkaisen palvelun ja tunnetun keittiönsä ansiosta

Hotel Salzburger Hofissa panostetaan ruokaan!

Hotelli on tunnettu ensiluokkaisesta ruoastaan. Joka aamu on tarjolla suuri aamiaisbuffet, josta löydät esimerkiksi; lämpimiä vastaleivottuja croisantteja, useita erilaisia myslejä, munakokkelia, rapeaa pekonia ja pannukakkuja. Iltaisin tarjoillaan aina viiden ruokalajin illlallinen, joka on valmistettu sesongin parhaista raaka-aineista.

 

Afterski ja yöelämä

Hotellin suositussa Ritz baarissa on mukava istua ja nauttia yksi lasillinen sekä ennen että jälkeen illallisen. Useaan kertaan kauden aikana hotellissa vierailee tunnettuja artisteja. Jos etsit menevää afterskitä tai yökerhoa, suosittelemme Silver Bullet baaria, joka sijatsee aivan kiven heiton päässä hotellista. 

 

Tilavat kokoustilat

Hotelli on varusteltu 6 kokoustilalla, joissa on tilaa 10-140 henkilölle. Kaikista tiloista löytyy projektori, äänentoisto järjestelmä sekä fläppitaulu. 

KokousilatTeatteriLuokkamuotoU-muotoPyöreät pöydät
Auditorium (116,95 m²) 150 paikkaa - - -
W.A. Mozart room (60 m²) 80 paikkaa 50 paikkaa 28 paikkaa -
J. Haydn room (31,29 m²) 40 paikkaa 30 paikkaa 18 paikkaa -
J. Strauss room (17,49 m²) - - - 10 paikkaa
A. Bruckner room (23,59 m²) 25 paikkaa 18 paikkaa 12 paikkaa -
F. Schubert room (41,38 m²) 45 paikkaa 30 paikkaa 20 paikkaa -