Spa & hyvinvointi

Bad Gastein maailmankuulu lomakohde, jonne lomailijat ovat matkanneet jo satojen vuosien ajan. 700-luvulla löydettiin ensimmäiset mineraalipitoiset lämpimät lähteet Gasteiner-laaksosta. Kun ymmärrettiin, että vedellä oli parantava voima, tuli Bad Gasteinista maailman tunnetuin spa-kohde.

Ylellinen spa-osasto Hotel Salzburger Hofissa

Hotel Salzburger Hofissa on kaksi ylellistä spa-osatoa, joista löydät porealtaan, uima-altaan ja erilaisia saunoja. Täällä voit rentoutua laskettelu- tai vaelluspäivän jälkeen nauttien upeista maisemista.

Ui lämpimissä lähteissä Felsenthermessä

Hotel Salzburger Hofin vieressä sijaitsee Euroopan ympäristöystävällisin spa-osasto. Falsenthermeltä löydät tuhansia neliömetrejä spa-alueita eri saunoilla ja lämmitettyjä uima-altaita sekä sisä- että ulkotiloissa.

Joka päivä 2 miljoonaa litraa vettä pumpataan suoraan maanalaisista kuumista lähteistä, mikä mahdollistaa sen ettei klooria tarvitse käyttää – ja vesi pysyy aina mukavan 36 asteen lämpöisenä.  

Miellyttävä hyttysvapaa ilmasto

Sillä Bad Gastein sijaitsee vain noin 200 km päässä Välimereltä, paistaa aurinko aina korkealla kesäisin ja se yhdistettynä korkeisiin korkeuksiin tekee ilmastosta erittäin miellyttävän. Kristallinkirkas ilma on täysin hyttysvapaa.