Paranna tiimihenkeä Bad Gasteinissa!

Talvi Bad Gasteinissa on maaginen. Sininen taivas, säteilevä aurinko, lumen peittämät vuortenhuiput, ihanaa laskettelua ja vauhdikas afterski. Kaikki tämä yhdistettynä ensiluokkaiseen majoitukseen ja onnistunut kick-off/kokousmatka on taattu! 

Bad Gastein on yksi suosituimpia hiihtokohteita Alpeilla. Hissijärjestelmä, joka ulottuu 1 100-2 700 metrin korkeuteen meren pinnasta, on lumen peittämä aina marraskuun lopusta toukokuun alkuun saakka. Hissi sijaitsee lyhyen matkan päässä kokoushotellistamme: Hotel Salzburger Hofista, jossa majoitutte mukavasti ja pääsette nauttimaan herkullisista illallisista. 

Aktiviteetit Bad Gasteinissa

Carving Clinic

Hio carving-taitojasi. Oletpa sitten kokenut laskija tai vasta aloitteleva, on tämä aktiviteetti erittäin opettavainen. Koulutettu hiihto-opwttaja opettaa carving-tekniikka kahden tunnin ajan.

 

Afterski ja livemusiikkia

Silver Bullet Bar on Bad Gasteinin paras afterski-paikka neljällä baarillaan ja livemusiikillaan. Juhlat ovat kahdessa kerroksessa ja tunnelma on mahtava. Iloiset juhlijat täyttävät baarin. 

 

Ui lämpimissä lähteissä

Aivan Hotel Salzburger Hofin naapurissa sijaitsee Euroopan ympäristöystävällisin kylpylä – Felsentherme. Tuhansia neliökilometrejä kylpyläaluetta, useita erilaisia saunoja, höyryhuone, aurinkomaisemaa ja lämmitettyjä altaita – sekä ulkona että sisällä. 

 

Piknik rinteessä

Lepuutamme hiihdosta väsyneitä lihaksia mukavalla piknikillä Schlossalmin huipulla, josta on upea näköala yli Gasteinerlaakson. Katamme buffetin rinteeseen ja nautiskeltavana on makkaroita, leikkeleitä ja muita itävaltalaisia erikoisuuksia sekä tietysti juomaa. Tilauksessa on luonnollisesti myös lämmittävää auringonpaistetta ja mitä valkoisin lumi!

 

Offpist

Freeride Bad Gasteinissa järjestää jännittävää maastohiihtoa paikoissa, joita kukaan muu ei löydä. Asiantuntevan vuoristo-oppaan avulla saat mahdollisuuden löytää hiihtoa parhaimmillaan. 

 

Rodel

Rodel on energinen aktiviteetti, jossa lasketaan kelkalla. Olitpa kilpailuhenkinen tai et,  on kelkkailu useimpien mielestä hauska aktiviteetti. Lasku alkaa yhdestä Euroopan vanhimmista vuoristomökeistä Bellevue Alm, joka sijaitsee 1300 m merenpinnan yläpuolella.

 

Murtomaahiihto

Sportgasteinissa on 20 kilometriä hienoja ja hyvin hoidettuja latuja sekä perinteiseen että vapaaseen hiihtoon.

 

Fonduilta Hofkellerissä

Viihtyisässä ravintola Hofkellerissä pääsette nauttimaan laakson ehkäpä parasta fondueta. Fonduelle tarjoillaan lihaa, perunaa, kastikkeita ja mukava tunnelma.

 

Rakenna iglu

Oletko aina halunuut kokeilla elämää eskimona? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla iglun rakentamista. Tämä ei ole ainostaan hauska aktiviteetti vaan se myös parantaa ryhmähenkeä kollegoiden välillä.

 

Varaa hiihtokoulu

Opettele laskettelemaan tai paranna laskettelutaitojasi hiihtokoulussamme Bad Gasteinissa.

 

Opaskierros Bad Gasteinissa

Bad Gastein on ollut satojen vuosien ajan kuuluisa matkakohde. Koe kylän historia ja nähtävyydet oppaan kanssa. 

 

Lumikenkävaellus

Mikäli haluat testata jotain muuta kuin hiihtoa, on lumikenkäily upea vaihtoehto. Vaellatte lumen peittämien metsien läpi ja ylös huipulle, joista on upeat näkymät Gasteiner-laaksoon. 

 

Retket

Hiihtosafari Amadé

Loistomahdollisuus kokea valtaisa hiihtoalue yhden ja ainoan päivän aikana, joka vie meidät Alpendorfista Wagrainin kautta Flachauhun. Alue tarjoaa mahtavaa hiihtoa, monipuolisen sekoituksen eritasoisia rinteitä ja yhteensä hiihdämme n. 60 km hoidetuilla rinteillä. Aamulla ajamme omalla bussillamme Alpendorfiin, josta otamme hissin ylös vuorelle. Laskettelemme usean huipun yli kohti Wagrainia ja edelleen jatkamme lounaan jälkeen uudella G-link-hissillä Flachaun puolelle.

 

Offarit Schareckissa

Tämä seikkailullinen päiväretki vie sinut Schareckille (3 122 m meren pinnasta). Päivä alkaa aikaisella junamatkalla Mölltaler Gletscherin hiihtojärjestelmälle.  Yhdessä koulutetun offpist-oppaan kanssa käymme läpi kaikki laskemiseen ja turvallisuuteen liittyvät asiat. Suosittelemme retkeä vain kokeneille offari-laskijoille. Turvallisuusvarusteet kuuluvat hintaan. 

 

Retki Salzburgiin

Voitte lähteä mukaan päiväretkelle Mozartin kotikaupunkiin, Salzburgiin. Päivä koostuu shoppailusta ja kulttuurista.

 

Päivä 1 – Saapuminen Bad Gasteiniin

 • Sisäänkirjautuminen Hotel Salzburger Hofiin ja lounas Jagdstubessa
 • Kokous hotellilla
 • Aikaa rentoutua spassa
 • Tervetulijaismalja ja viiden ruokalajin illallinen Ritzissä
 

Päivä 2 – Teambuilding ja yhteistä laskettelua

 • Laskettelua Sportgasteinissa
 • Yhteinen lounas Valeriehausissa
 • Afterski Silver Bullet Bar:ssa
 • Fondue
 

Päivä 3 – Kokouksia ja vapaita aktiviteetteja

 • Suuri aamiasbuffet ja kokous
 • Vapaita aktiviteetteja: laskettelua, spa, talvikävely Grüner Baumille
 • Viiden ruokalajin illallinen ja quiz Eden's Pubissa
 

Päivä 4 – Kokous ja kotimatka 

 • Suuri aamiaisbuffet ja uloskirjautuminen
 • Kokous ja lounas Jagdstubessa
 • Kuljetus Bad Gasteinista lentokentälle