Aktiviteetit Cerviniassa

Piknik rinteessä

Lepuuta väsyneitä lihaksiasi ja lounasta ulkoilmassa rinteessä. Katamme suuren buffetin italialaisine herkkuineen Plan Maisonissa: italialaista pastasalaattia, herkullisia juustoja, tuoretta ciabattaa, suklaata ja muita italialaisia herkkuja. Nauti auringosta, lumesta ja herkullisesta lounaasta vuorten ympäröimänä.

 

Pub-tietovisa Marmoressa

Testaa tietojasi ja taitojasi yhdessä matkaseurueesi kanssa suositussa Pub-tietovisassamme. Kysymysten teema voi olla esimerkiksi Alpit, musiikki, tunnetut henkilöt jne. Kokoonnumme Hotel Marmoren baarissa ja nautimme jotakin hyvää juotavaa samalla kun kisaamme

 

Carving Clinic

Voit aina parantaa laskuasi tavalla tai toisella riippumatta tämänhetkisestä tasostasi. Hiihtokoulut eivät ole vain alottelijoille. Hiihto-ohjaajamme opettavat sinulle kahden tunnin ajan laskutekniikkaa ja kuinka hyödynnät suksiasi parhaalla mahdollisella tavalla.
Taso: Keskihyville laskijoille.

 

Heliskiing Cerviniassa

Paras ja helpoin tapa päästä koskemattomalle offarille on helikopteri. Helikopterilaskettelu on jo pitään ollut suosittua Cerviniassa. Teemme yhteistyötä Heliski Cervinian kanssa. Cerviniassa on useita offareita, joihin pääset vain helikopterilla, niistä tunnetuimpia ovat Chateau Des Dames ja Monte Rosa.

 

Offarit Cerviniassa

Cervinian hiihtojärjestelmä on tunnettu sen hauskoista ja helposti saavutettavista offareistaan. Koulutettu ja kokenut vuoristo-opas vie reidät hiihto- ja luontoelämykselle, jota ette ihan heti unohda!

 

Jalkapalloa Milanossa tai Torinossa

Cervinia on lähellä sekä Juventuksen kotikaupunkia Torinoa että Inter ja Ac Milanin kotikaupunkia Milanoa. Lähde mukaan ja koe eurooppalaista huippuluokan jalkapalloa.