Muut suositut kokousmatkakohteet

Saalbach - tehokas hiihtojärjestelmä ja vauhdikas afterski

Viihtyisä kylä, joka sijaitsee vain tunnin pääss�� Salzburgista. Saalbachissa on kasapäin aktiviteetteja ja värikäs yöelämä. Kaikki tämä tekee Saalbachista täydellisen kohteen kokousmatkalle.

Huolimatta siitä onko kesä vai talvi, tarjoaa Saalbach fantastisen kokemuksen. Saalbach on osa valtavaa Slocircus-hiihtojärjestelmää, joka koostuu mm. Hinterglemmistä, Leogangista ja Fieberbrunnista. Täältä löydät takuuvarnasti vaihtelevaa laskettavaa.

Kitzbühel - maailmanluokan laskettelua

Kitzbühel on Itävallan yksi tunnetuimpia talviurheilukohteita, joka on houkutellut laskettelijoita aina 1800-luvun lopulta saakka. Tämä värikäs kylä tarjoaa useita ravintoloita, baareja ja hienoja hotelleita, jotka sopivat mainiosti kokousmatkalle. 

Mikäli et halua lasketella, löydät paljon muutakin tekemistä. Kokeile murtomaahiihtoa, rentoudu kylän spassa tai shoppaile. Ethän jätä väliin afterskitä!

Engelberg - offareita ja lyhyt lentokenttäkuljetus

Engelberg on tunnettu sen helposti saavutettavista offareistaan. Lyhyt lentokenttäkuljetus js hyvät kokousmahdollisuudet tekevät kokousmatkastanne parhaan mahdollisen.

Engelberg on loistava kohde ryhmille, jotka haluavat lasketella, pitää kokouksia ja inspiroitua yhdessä. Täältä löydät hotelleita kaikissa eri tasoluokissa ja kohde on Sveitsiksi melko edullinen.