Vaellus

Voimme järjestää vaellusta yrityksellenne! Riippuen ryhmän koosta voimme jakaa teidät ryhmiin (max 15-20 hlö/ryhmä), toiveidenne ja vaelluskokemuksen mukaan. Gasteinerlaakso tarjoaa fantastiset maaston kaiken tyyppisille vaelluksille. Vaellusta johtaa paikallinen ja koulutettu opas, joka jakaa tietoaan kanssasi päivän vaelluksen aikana. Päivän aloitamme käymällä läpi päivän ohjelmaa, korkeusmetrit ja kartta esitellään. Järjestämme jopa lounaan jossakin kylän ihanista vuoristomajoista. Normaali vaelluspäivä kestää noin 5-7 tuntia sisältäen lounaan. 

Ui kuumissa lähteissä – Felsentherme

Vain 150m Hotel Salzburger Hofista sijaitsee ulkoilmakylpylä Felsentherme. Täällä voit nauttia ihanan lämpimästä vedestä joka virtaa suoraan kuumista lähteistä maan alta. Uima-altaasta sisältä voit uida koko matkan ulos ja vesi pysyttelee kokoajan mukavassa 37 asteen lämmössä. Felsenthermessä pääset myöskin saunaan, solariumiin, lämpöaltaaseen ja hierontaan. Pyyhkeitä voi vuokrata paikan päällä. 

Koskenlasku

Märkäpuvulla, kengillä, kypärällä, pelastusliiveillä ja airolla varustettuna, pääsemme yhdessä certifioidun vetäjän kanssa kahden tunnin mittaiselle retkelle taistelemaan Salzch jokea vastaan.

Golf

Pelaa Golfia Gasteinerlaaksossa

Vain 5 minuuttia hotellilta sijaitsee Bad Gasteinin 18-reikäinen rata. Se sijaitsee kansallispuisto Hohen Tauernin keskellä ja tarjoaa sekä ainutlaatuisen luontokokemuksen että laatua. 

Kiipeily

Yhdessä koulutetun, paikallisen kiipeilyn opettajan kanssa tarjoamme mahdollisuuden opetella kiipeilemään Bad Gasteinissa. Puolen päivän kurssilla (3 tuntia) saat ammattitaitoista opastusta ja pääset kokeilemaan kiipeämistä seinää pitkin ylös ja alas. Käytössä hyvin turvatut urheilukiipeilyyn tarkoitetut seinät. 

Kokeile sähköpyöriä

Tämän hauskempaa ei ole! Sähköpyörien avulla jyrkät rinteet ja pitkät nousut ovat kuin lasten leikkiä, mutta pyöräilyn into kuitenkin säilyy. Koe ja nauti Gasteinerlaakson parhaista paikoista!

Via Ferrata

Tämä on niille jotka eivät ole korkeanpaikankammoisia! YHdessä vuoristo-oppaan kanssa kiipeä,,ä 150 korkeusmetriin Mauskarspitzeen (Mauskarin huippu), joka sijaitsee 2373 m p y. Koko matkan ajan olet kiinnitettynä vaijeriin joka on kiinni vuoressa. Se on koettelemus useimmille mutta uskomaton onnistumisen tunne kun vihdoin seisoo huipulla.