Kelkkailua Bellevue Almissa

Vierailusta, yhdessä Euroopan vanhimmista alphüttereista, Bellevue Almissa riittää muisteltavaa. Hütten sijaitsee 1300 metrin korkeudessa ja sinne pääsee tuolihissillä. Ylhäällä hüttenissä yatjoillaan glühweinia ennen kuin on aika vauhdikkaalle kelkkamatkalle takaisin kylään, niille jotka uskaltavat.

 

Fondueilta Hofkellerissä

Viihtyisässä ravintolasssa, Hofkellerissä on kylän parhaat fonduet. Fonduen kanssa tarjoillaan erityyppisiä lihoja, perunaa, kastikkeita ja mukavaa ilmapiiriä – kaikkea mitä aitoon itävaltalaiseen foundueiltaan kuuluu.

Picnik rinteessä

Järjestämme juhlallisen picnikin rinteessä, josta mahtava näköala Gasteinerlaaksoon. Paikka on Kleine Scharten oikealla puolella Schlossalmsin alueella. Sinne järjestämme buffetpöydän jossa tarjoillaan grillattua lihaa, pastasalaatteja, juustoa, vastaleivottua leipää ja virkistävää juomaa. Jos aurinko paistaa, tämän muistaa loppu elämän! Yhdessä ystävien ja kollegoiden kanssa istuen, 2000 m p y, nauttien hyvästä ruuasta ja juomasta voitte luoda ihanan kokemuksen! Olitpa sitten laskettelija tai et, kaikki ovat tervetulleita picnikille.

Snapsin maistelu

Järjestämme suositun snapsin maistelun yhdessä paikallisen panimon kanssa Gasteinerlaaksossa. Yhdessä panimon omistajan, Hansin, kanssa käymme läpi miten valmistus tapahtuu. Sen jälkeen pääsemme maistamaan erilaisia snapseja pienen purtavan kanssa. Maistelun jälkeen on mahdollista ostaa pullo tai vaikka kaksi panimon omasta myymälästä.

Itävaltalainen illallinen Valeriehausissa

Matkustamme korkealle kansallispuisto Hohe Tauerniin Sportgasteinissa. Sisällä suloisessa hüttanissa, isäntä Otto on valmistanut meille perinteistä itävaltalaista ruokaa, Bauernschmausia tai grillikylkeä, sekä jälkiruuaksi aitoa itävaltalaista apfelstrudelia.