Carving Clinic

Tartu mahdollisuuteen hioa carvingtaitojasi. Olitpa sitten taitava laskettelija tai vasta-alkaja, tämä ohjelma opettaa sinulle paljon. Noin kahden tunnin aikana koulutettu hiihdon opettajamme auttaa sinua kehittämään ja hiomaan carvintekniikkaasi. 

Afterski ja livemusiikkia

Silver Bullet baari on Bad Gasteinin kuumin afterskipaikka, jossa neljä hämyisää baaria ja livemusiikkia joka ilta. Juhlat jakautuvat kahdelle alueelle ja ilmapiiri aina korkealla iloisten ihmisten ja 14 metrin kattokorkeuden vuoksi. Silver Bullet Baarissa voimme järjestään yksityistapahtumia jopa 400 hengelle. 

Ui kuumissa lähteissä

Bad Gastein on todellinen kylpyläkohde, kuumilla lähteillä. Aivan Hotel Salzburger Hofin vieressä sijaitsee loistava uima-kompleksi Felsentherme. Täällä voit uida 36 asteisissa ulko-altaissa, jotka on lämmitetty luonnollisesti maanalaisten kuumien lähteiden avulla. Kylpylä-komplesi tarjoaa myös monia erilaisia saunoja, lämpöaltaita, hierontaa ja paljon muuta. 

Offpist-laskettelu

Freeride Bad Gasteiniss järjestää jännittävää offpist-laskettelua paikoissa joihin muut eivät löydä. Osaava vuoristo-opas antaa mahdollisuuden kokea offpist-laskua parhaimmillaan. Voit varata vaikket olisi aiemmin kokeillut offpist-laskettelua. 

Kelkkailu

Kelkkailu on energiaa tuova aktiviteetti. Olitpa sitten kilpailuhenkinen tai et, useimmat nauttivat kelkkailusta. Matka alkaa yhdestä Euroopan vanhimmista vuoristomajoista Bellevue Almista, joka sijaitsee 1300m m.p.y. Siellä voit joko syödä tai vain nauttia höyryävästä lasillisesta glühweinia, ennen kuin lähdet vauhdikkaalle kelkkamatkalle alas kylään. 

Murtomaahiihto

Gasteinerlaaksossa on monia eri murtomaahiihtolatuja niille, jotka janoavat päästä hiihtämään. Yhteensä latua on 90km, sekä laaksossa että korkeuksissa hisseillä. 

Rakenna iglu

Oletko aina halunnut kokeilla elää kuten eskimot? Sitten sinun pitää kokeilla iglun rakentamista. Se ei ole ainoastaan hauskaa, se parantaa yhteishenkeä, itsetuntoa ja yhteistyötä kollegoiden välillä. On monia eri tapoja rakentaa iglu ja yhdessä löytyy paras tapa onnistua. 

Varaa hiihtokoulu

Opettele laskettelemaan tai kehitä laskutaitojasi hiihtokoulussa Bad Gasteinissa. 

Opastus Bad Gasteinissa

Bad Gastein oli jo satoja vuosia sitten kuuluisa parannuskohde. Koe kylän historia ja nähtävyydet historiallisella vaelluskierroksella yhdessä oman suomenkielisen oppaan kanssa.

Lumikenkäily

Jos haluaa kokeilla jotain muuta kuin laskettelua, lumikenkäily on loistava vaihtoehto. Lumikengillä ja sauvoilla varustettuina vaelletaan lumisissa metsissä ja yläilmoista nautitaan upeasta näkymästä Gasteinerlaaksoon. 

Ice-stick shooting, glühwein ja nuotia Grüner Baumilla

Haasta kollegasi klassisessa alppi-urheilussa: ice-stick shootingissa joka muistuttaa hieman curlingia ja keilausta. Pelien välillä voitte istua nuotion äärellä lämmitellen ja nauttien lasilliset glühweinia. Ice-stick shootingia pelataan mieluiten joukkueittain ja se sopii sekä päivä- että ilta-aktiviteetiksi.

Ratsastusta islannin hevosilla

Ratsastus on loistava vaihtoehto niille jotka eivät halua lasketella. Islannin hevosten selässä pääset kulkemaan läpi kauniin Gasteinerlaakson, yhdessä koulutetun ohjaajan kanssa. Ratsastus kestää noin tunnin ja sopii parhaiten jo aiemmin ratsastaneille.