Julkaistu: 19.09.2023.

STS Alppimatkojen talven matkojen myynti ennätysvauhdissa

Huolimatta levottomasta tilanteesta maailmalla sekä synkistä talousennusteista, Alpit houkuttelevat tällä enemmän kuin vuosiin. Viimeisten viikkojen aikana Alppimatkojen viikkomyynnit ovat lukumääräisesti olleen suurempia kuin ennen pandemiaa, talvikaudelle 2019/2020. Ensi talven hiihtolomaviikot 8 ja 9 olivat lähes loppuunmyytyjä jo elokuun lopussa. Suosituimpia kohteita ovat klassinen Bad Gastein Itävallassa sekä Cervinia, Canazei ja Champoluc Italiassa. 

Viime vuoden trendi jatkuu; houkuttelevat lähdöt myydään hyvin aikaisin, sanoo STS Alppimatkojen toimitusjohtaja Mikko Luukkaa. Varaustilanne on erittäin hyvä, tulevan talven 2024 hiihtomatkojen volyymi on kasvanut 15% viime talvesta ja myynti on tällä hetkellä 19% edellä viime vuoteen verrattuna. Mikäli hiihtolomaviikoille haluaa varmistaa juuri tietyn kohteen ja majoituksen, on pidettävä kiirettä koska paikkoja on erittäin rajoitetusti jäljellä, jatkaa Luukkaa. 

Varausten kärjessä matkustajamäärissä on hiihtoklassikko Bad Gastein ja siellä tunnettu Hotel Salzburger Hof. Suurin kysynnän kasvu on italian Cervinialla, joka houkuttelee mm. uudella pikahissillä, mikä yhdistää italialaisen ja sveitsiläisen laskettelun Matterhornin ympärillä - Lue lisää »

Lisätietoja:
Mikko Luukkaa, Toimitusjohtaja STS Alppimatkat,
040 514 0480

STS Alppimatkoilla tulevalla talvikaudella 14 klassista hiihtokohdetta Itävallassa, Italiassa ja Ranskassa. Yhtiö vie talvella yli 7 000 suomalaista laskettelijaa Alpeille.