Meistä STS Alppimatkat

Pohjoismaiden ja Suomen suurin Alppimatkanjärjestäjä

STS Alppimatkat on osa ruotsalaista STS Alpresor Ab:ta joka on yksityisomistuksessa,perustettu vuonna 1976 ja on Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa pisimmällä kokemuksella matkoista Alpeille. Yhtiö on tunnettu vastuullisuudestaan ja vakaudestaan sekä korkean laatuprofiilin matkoista.

Suurin osa matkoistamme myydään kotisivujemme kautta, mutta voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Työllistämme n. 500 henkilöä hotelleissamme sekä kohdehenkilöstönä eri kohteissa Alpeilla talvikaudella.

STS Alppimatkat tekee matkoja Itävaltaan, Italiaan ja Ranskaan sekä omistaa useita hotelleja Alpeilla, mm. tunnetun Hotel Salzburger Hofin Bad Gasteinissa ja Hotel Marmoren Cerviniassa.  

STS Alppimatkojen kohderyhmä on pohjoismaalaiset laskettelun harrastajat, jotka arvostavat laskettelua hyvissä ja lumivarmoissa kohteissa, hyvää majoitusta ja palvelua. Yli 80% asiakkaista varaa kokonaisedullisen All inclusive –paketin, johon kuuluu lennot, hotelli, aamiaiset, 3- tai 4-ruokalajin illalliset ja hissilippu. Liikeideanamme on tarjota mahdollisimman lähellä hiihtohissejä olevia hotelleja.

Ammattimaiset oppaamme ”keltaisissa takeissaan” on yksi STS Alppimatkojen menestyksen salaisuus. Asiakkaamme arvostavat palveluja, jotka eivät maksa extraa mutta antavat turvaa ja mukavuutta jokaisessa tilanteessa.

Kesä Alpeilla on suosittu; Bad Gasteinin hyvä sijainti, erinomainen ruoka, korkeatasoinen majoitus, ihana ja raikas ilmasto ilman hyttysiä sekä paljon aurinkoa, ovat kesämatkojemme menestyksen takana. Tästä johtuen meillä on monia kanta-asiakkaita jotka palaavat joka kesä. Laajaan retkiohjelmaamme sisältyy hienoja päiväretkiä kuuluisiin eurooppalaisiin kohteisiin, kuten mm. Salzburgiin ja Venetisaan. STS Alppimatkat järjestää kesämatkoja myös Cerviniaan Italiassa ja täällä upeita retkikohteita ovat mm. Torino, Comojävi ja viiniretki maailman hienoimmalle viinialueelle Piemonteen. Kesän aktiviteetteja ovat mm. patikointi, golf, jooga, kesähiihto, maastopyöräily ja padel.

STS Alppimatkojen kokousmatkojen suosio jatkaa kasvuaan. Viemme satoja suomalaisia kokousmatkoille Alpeille joka talvi. Hotel Salzburger Hof Bad Gasteinissa soveltuu erinomaisesti kokouksille ja kongresseille.

STS Alppimatkojen menestys perustuu henkilökohtaiseen palveluun panostamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelun tason, joka ei maksa mitään. Tämän takia asiakkaamme palaavat kohteisiimme vuosi toisensa jälkeen.

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä STS Alppimatkojen lisä- ja erityisehtoja sekä asiakkaiden rahat on turvattu matkanjärjestäjän asettamalla vakuudella.

Tervetuloa kanssamme Alpeille – osaamme Alpit parhaiten!

Yhteystiedot:

info@alppimatkat.fi

09-67 13 14

 

Kesän aktiviteetteja ovat mm. patikointi, golf, jooga, kesähiihto, maastopyöräily ja padel.