Meistä STS Alppimatkat

Pohjoismaiden ja Suomen suurin Alppimatkanjärjestäjä

 

STS Alppimatkat on osa ruotsalaista STS Alpresor Ab:ta joka on perustettu vuonna 1976 ja on Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä, toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö on tunnettu vastuullisuudestaan ja vakaudestaan sekä korkeatasoista matkoistaan.

Suurin osa matkoistamme myydään kotisivujemme kautta mutta voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Meillä on talvikaudella n. 500 henkilöä töissä sisältäen hotelliemme henkilökunnan ja kohdehenkilöstömme eri kohteissa Alpeilla.

STS Alppimatkat tekee matkoja Itävaltaan, Italiaan ja Ranskaan omistaa useita hotelleja Alpeilla, mm. tunnetun Hotel Salzburger Hofin Bad Gasteinissa ja Hotel Marmoren Cerviniassa.  

STS Alppimatkojen kohderyhmä on pohjoismaalaiset laskettelun harrastajat jotka arvostavat laskettelua hyvissä ja lumivarmoissa kohteissa, hyvää majoitusta ja palvelua.Yli 80% asiakkaista varaa kokonaisedullisen all inclusive –paketin, johon kuuluu lennot, hotelli, aamiaiset, 3- tai 4-ruokalajin illalliset ja hissilippu. Liikeideanamme on tarjota mahdollisimman lähellä hiihtohissejä olevia hotelleja.

Ammattimaiset oppaamme ”keltaisissa takeissaan” on yksi STS Alppimatkojen menestyksen salaisuus. Asiakkaamme arvostavat palveluja jotka eivät maksa mitään extraa mutta antavat turvaa ja mukavuutta jokaisessa tilanteessa.

Kesä Alpeilla on suosittu; Bad Gasteinin hyvä sijainti, erinomainen ruoka, korkeatasoinen majoitus, ihana ja raikas ilmasto ilman hyttysiä ja paljon aurinkoa ovat kesämatkojemme menestyksen takana ja meillä on paljon kanta-asiakkaita jotka palaavat joka kesä. Laaja retkiohjelmamme sisältyy hienoja päiväretkiä kuuluisiin eurooppalaisiin kohteisiin, mm. Salzburgiin ja Venetisaan. STS Alppimatkat järjestään kesämatkoja myös Cerviniaan Italiassa ja täällä upeita retkikohteita ovat mm. Torino, Comojävi ja viiniretki maailman hienoimmalle viinialueelle Piemonteen.    

STS Alppimatkojen kokousmatkojen suosio jatkaa kasvuaan. Viemme joka talvi satoja suomalaisia kokousmatkoille Alpeille. Hotel Salzburger Hof Bad Gasteinissa soveltuu erinomaisesti kokouksille ja kongresseille.

STS Alppimatkojen menestys perustuu henkilökohtaiseen palveluun panostamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelun tason joka ei maksa mitään. Tämän takia asiakkaamme palaavat kohteisiimme vuosi toisensa jälkeen.

Tervetuloa kanssamme Alpeille – osaamme Alpit parhaiten!

Yhteystiedot:

info@alppimatkat.fi

09-67 13 14