Meistä STS Alppimatkat

Pohjoismaiden ja Suomen suurin Alppimatkanjärjestäjä

STS Alppimatkat on osa ruotsalaista STS Alpresor Ab:ta, joka on jo usean vuoden ajan ollut Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä. STS on järjestänyt Alppimatkoja jo yli 40 vuotta ja vuonna 2015 yhtiö kuljetti lähes 50 000 matkustajaa Itävallan, Ranskan, Sveitsin ja Italian Alpeille. STS Alpresorin pääomistaja on Olle Magnusson. STS Alpresorin lisäksi konserniin kuuluu STS Education (kielimatkat). STS Alpresor/STS Alppimatkat työllistää (mukaan lukien hotelliemme henkilökunnan ) talvisesongin aikana yli 350 henkilöä.

STS Alppimatkojen menestyksen takeena ovat hyvät matkat hyvätasoisilla majoituksilla lumivarmoihin kohteisiin. Yli 80% asiakkaista varaa kokonaisedullisen all inclusive –paketin, johon kuuluu matka, hotelli, aamiaiset, 3-ruokalajin illalliset ja hissilippu. Lisäksi perhealennuksemme ovat erittäin tuntuvat ja perheiden määrä hiihtomatkoilla kasvaa vuosi vuodelta. Operoimme Finnairin ja SAS:in tilauslennoin Salzburgiin, Innsbruckiin ja Torinoon.

STS omistaa Bad Gasteinissa kuusi hotellia, joista Hotel Salzburger Hof on yksi Alppien arvostetuimmista hotelleista. Hotel Salzburger Hofiin rakennettiin talvella 2012/2013 39 uutta huonetta ja uusi lähes 1000 m2 kokoinen SPA ja kaksi aurinkoterassia. Hotel Post on designhotelli ja viihtyisä Hotel Gisela erittäin suosittu sporttihotelli. Villa Oraniassa on kahdeksan erikokoista luksushuoneistoa ylelliseen asumiseen. Ski Lodge Reineke on korkeatasoinen hiihtohotelli, jossa on myös edullisia 5-7 -hengen huoneita. Uusin hotellimme on Hotel Eden Rock, joka hankittiin syksyllä 2015. Hotelli remontoitiin täydellisesti kesän 2016 aikana.

STS Alppimatkat on Suomen suurin Alppimatkanjärjestäjä. Hiihtokaudella 2017/2018 kohteemme ovat Bad Gastein, Saalbach, Schladming, Zell am See, Innsbruck, Val Thorens, Cervinia, Champoluc, Sauze d'Oulx, Ischgl, St Anton, Lech-Zürs, Sölden, Kirchberg-Kitzbühel, Obergurgl, Canazei, Madonna di Campiglio ja Val Gardena. Kesämatkojemme lomaparatiisina on monipuolinen Bad Gastein.

Tervetuloa kokemaan upeita elämyksiä kanssamme Alpeille talvella 2017/2018!

Ystävällisin terveisin,

Harri Kaijanto

STS Alppimatkat
harri.kaijanto@alppimatkat.fi