Meistä STS Alppimatkat

Pohjoismaiden ja Suomen suurin Alppimatkanjärjestäjä

STS Alppimatkat on osa ruotsalaista STS Alpresor Ab:ta, joka on jo usean vuoden ajan ollut Pohjoismaiden suurin Alppimatkanjärjestäjä. STS on järjestänyt Alppimatkoja jo yli 40 vuotta ja vuonna 2018 yhtiö kuljetti lähes 50 000 matkustajaa Itävallan, Ranskan ja Italian Alpeille. STS Alpresorin pääomistaja on Olle Magnusson. STS Alpresor AB työllistää talvisesongin aikana yli 350 henkilöä. Luku sisältää hotelliemme henkilökunnan määrän.

STS Alppimatkojen menestyksen takeena ovat hyvät matkat hyvätasoisilla majoituksilla lumivarmoihin kohteisiin. Yli 80% asiakkaista varaa kokonaisedullisen all inclusive –paketin, johon kuuluu matka, hotelli, aamiaiset, 3-ruokalajin illalliset ja hissilippu. Lisäksi perhealennuksemme ovat erittäin tuntuvat ja perheiden määrä hiihtomatkoilla kasvaa vuosi vuodelta. Operoimme Finnairin ja SAS:in tilauslennoin Salzburgiin, Innsbruckiin ja Torinoon.

STS omistaa Bad Gasteinissa kuusi hotellia, joista Hotel Salzburger Hof on yksi Alppien arvostetuimmista hotelleista. Hotel Post on designhotelli ja viihtyisä Hotel Gisela erittäin suosittu sporttihotelli. Villa Oraniassa on kahdeksan erikokoista luksushuoneistoa ylelliseen asumiseen. Ski Lodge Reineke on korkeatasoinen hiihtohotelli, jossa on myös edullisia 5-7 -hengen huoneita. Uusin hotellimme on Hotel Eden Rock, joka hankittiin syksyllä 2016. Hotelli remontoitiin täydellisesti kesän 2017 aikana. Yhtiö omistaa Cerviniassa kaksi hotelli joista Hotel Marmore on yksi kohteen tyylikkäimmistä hotelleista, sijainti Cervinian keskustan kävelykadulla.

STS Alppimatkat on Suomen suurin Alppimatkanjärjestäjä. Hiihtokaudella 2019/2020 kohteemme ovat Bad Gastein, Saalbach, Schladming, Zell am See, Kaprun, Val Thorens, Cervinia, Champoluc, Sauze d'Oulx, Sestriere, Ischgl, St Anton, Lech-Zürs, Sölden, Obergurgl, Canazei, Madonna di Campiglio, Canazei ja Val Gardena. Kesämatkojemme lomaparatiisit ovat monipuolinen Bad Gastein sekä Val Gardena ja Cervinia Italiassa.

Tervetuloa kokemaan upeita elämyksiä kanssamme Alpeille talvella 2019/2020!

Ystävällisin terveisin,

Harri Kaijanto

STS Alppimatkat
harri.kaijanto@alppimatkat.fi