Omat hotellimme

Mikä majoitus sopii juuri sinulle?

Keskeinen sijainti, hyvä ruoka, ylellinen huone – tai miksei kaikki nämä? Koe jokin STS Alppimatkojen omista hotelleista Bad Gasteinissa ja Cerviniassa.

Tarjoamme yli 120 hotellia, huoneistoa ja hostellia eri tyyleissä ja hintaluokissa Alpeilla. Valikoimastamme löydät täydellisen majoituksen hiihtomatkallesi.

Omat hotellimme Bad Gasteinissa

Hotel Salzburger Hof

Hotel Salzburger Hof – historiallinen hotelli, jossa ylellinen kylpylä

Kaunis Hotel Salzburger Hof rakennettiin vuosina 1889-1907 ja siinä yhdistyy klassinen eleganssi ja modernit mukavuudet. Hotelli sijaitsee yhdellä Bad Gasteinin parhaista paikoista aivan keskustassa, vain 300 m hissille ja sieltä on panoraamanäkymät ympäröiville vuorille. Täällä asut mukavasti kauniisti sisustetuissa huoneissa, joissa on huolellisesti valitut materiaalit pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Hotellissa on 360 vuodepaikkaa ja kaikissa huoneissa on ylelliset DUX-vuoteet, jotka takaavat hyvät yöunet. Huoneissa on myös kaikki mukavuudet, kuten TV, tallelokero, minibaari ja ilmainen Wi-Fi. Huonetyyppejä on erilaisia; ​​mukavista kahden hengen huoneista ylellisiin sviitteihin ja perhehuoneisiin jopa kuudelle hengelle.

Tänne tulet rentoutumaan täydellisesti alppilomasi aikana. Hotellikompleksissa on kaksi hienoa spa-aluetta, joissa on useita uima-altaita, saunoja, rentoutumisalue ja fitness-alue. Jos haluat hemmotella itseäsi vielä hieman lisää, voit valita erilaisista hieronta- ja kauneushoidoista. Hotelli Salzburger Hof sopii niin pariskunnille kuin lapsiperheille ja täällä on muun muassa iso leikkihuone pienemmille lapsille ja hyvin varustettu pelihuone hieman vanhemmille.

Asuessasi Hotel Salzburger Hofissa lomasi aikana, ruoka on keskipisteessä. Ruoka on huippuluokkaa ja Ritz-ravintola on tunnettu hyvästä palvelustaan. Täällä sekoitetaan itävaltalaisia herkkuja kansainvälisiin makuihin, aina laadukkaimmista raaka-aineista. Viihdettä on tarjolla kuuluisien taiteilijoiden ja kokkien toimesta, jotka vierailevat usein hotellissa. Ritz Bar on yksi Alppien mukavimmista hotellibaareista, jossa on rento ilmapiiri ja elävää musiikkia.

Hotel Salzburger Hofin vieraat voivat säilyttää omia suksia ja monoja ilman lisäkustannuksia Stubnerkogelbahnin Johann Schoberin suksivuokraamon säilytystilassa.

Lämpimästi tervetuloa unohtumattomaan vierailuun Bad Gasteiniin Hotel Salzburger Hofiin!

 • Asiakkaiden arvio 4.6/5
 • Hissille 300 m
 • Keskustaan 0 m
 • Hiihtobussille 100 m
Sis. lennot, majoitus & puolihoito
1 230 €
Alk. hinta per henkilö

Villa Orania

Villa Orania – luksushuoneistoja klassiseen alppityyliin

Kaunis Villa Orania valmistui vuonna 1887 hollantilaisen säveltäjän H Zeger-Veeckensin loma-asuntona. Jo tällöin Bad Gastein oli suosittu lomakohde ja monet lomakeskukseen saapuneista olivat kuninkaallisia ja julkisuuden henkilöitä. Hotelli on loistava esimerkki tunnetun italialaisen arkkitehdin Angelo Cominin arkkitehtuurista. Tämä 1 000 neliömetrin huvila sijaitsee 1 100 m mpy. aivan Bad Gasteinin keskustassa ja se on yksi Alppien houkuttelevimmista majoitusvaihtoehdoista.

Vuonna 2008 tehdyn laajan remontin jälkeen rakennuksessa on 8 ylellistä asuntoa, joissa on poikkeuksellisen korkeat asumisstandardit. Täällä asut yksityisesti Bad Gasteinin parhaalla paikalla. Huoneistot on eri kokoisia ja sisustettu äärimmäisen tyylikkäästi. Useita huoneistoja on tarjolla 2-4 hengelle, kattohuoneisto 4-6 hengelle ja ylellinen President's Lodge 6-10 hengelle.

Kaikki huoneistot ovat moderneja ja tilavia ja erittäin viihtyisiä. Niissä on parveke upealla näköalalla laaksoon ja mahtaville vuorille; paikka jossa voit rentoutua aktiivisen päivän jälkeen keskellä luontoa. Kaikissa huoneistoissa on myös täysin varusteltu keittiö, marmorikylpyhuone ja mukavat DUX-sängyt kuten myös mukavuudet; TV, tallelokero ja ilmainen Wi-Fi.

Kaikki Villa Oranian asiakkaat pääsevät kuluitta Hotel Salzburger Hofin hienoille spa-alueille, jotka ovat vain 50 metrin päässä hotellista. Puolihoidon varanneille on tarjolla upea aamiainen ja korkealuokkaiset illalliset myös Hotel Salzburger Hofin ravintolassa. Illallinen on ehdottomasti päätettävä johonkin hyvään juomaan hotellin Ritz-baarissa, joka tarjoaa aina miellyttävän tunnelman ja elävää musiikkia.

Tartu tilaisuuteen ja varaa unohtumaton loma yhdessä Alppien kauneimmista majoituspaikoista!

 • Asiakkaiden arvio 4.5/5
 • Hissille 200 m
 • Keskustaan 0 m
 • Hiihtobussille 100 m
Sis. lennot, majoitus & puolihoito
1 361 €
Alk. hinta per henkilö

Hotel Post

Hotel Post – viihtyisä hotelli kylän sydämessä

Hotel Post on designhotelli, joka sijaitsee keskellä Bad Gasteinin viihtyisää kylää, vain 500 metrin päässä hissistä ja aivan keskuksen ravintola- ja viihde-elämän läheisyydessä. Romanttisen ja rennon ilmapiirin ansiosta se on täydellinen vaihtoehto pariskunnille. Hotellissa on kodikas alppitunnelma ja siinä on moderni ja tyylikäs sisustus. Kaikki huoneet on sisustettu ylellisillä luonnonmateriaaleilla, kuten tiikillä, villalla ja Carreran marmorilla. Hotellissa on 50 vuodepaikkaa ja kaikissa huoneissa on mukavat DUX-sängyt, tv, tallelokero, minibaari ja ilmainen Wi-Fi.

Hotellissa on suosittu ravintola ja trendikäs baari Bellini Bar, jotka molemmat noudattavat italialaista 50- ja 60-luvun henkeä.  Täällä voit nauttia hyvästä seurasta, maistuvasta ruoasta ja miellyttävästä tunnelmasta. Sekä ruoka että palvelu on korkealaatuista ja täällä voit rentoutua ja vain nauttia olostasi rinteillä vietetyn päivän jälkeen.

Hotel Postin vieraana sinulla on ilmainen pääsy hotellin vieressä sijaitsevan Hotel Salzburger Hofin hienoille spa-alueille. Täältä löydät useita uima-altaita, saunoja, rentoutumisalueen ja kuntosalin. Jos haluat hemmotella itseäsi vielä hieman ekstraa, voit valita erilaisista hieronta- ja kauneushoidoista.

Lämpimästi tervetuloa viihtyisään Hotel Postiin Bad Gasteinin sydämessä!

 • Asiakkaiden arvio 4.5/5
 • Hissille 350 m
 • Keskustaan 50 m
 • Hiihtobussille 300 m
Sis. lennot, majoitus, puolihoito & hissilippu
1 557 €
Alk. hinta per henkilö

Hotel Eden Rock

Hotel Eden Rock – moderni hotelli keskellä kylää

Urheilullinen alppihotelli Hotel Eden Rock sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä kylää, josta on näkymät laaksoon ja mahtaville ympäröiville vuorille. Hotellin rakensi alun perin vuonna 1906 kuuluisa italialainen arkkitehti Angelo Comini. Sittemmin hotellia on saneerattu ja muutama vuosi sitten tehtiin täydellinen kunnostus, mutta alkuperäinen tunnelma ja viehätys on säilynyt.

Hotel Eden Rockissa asut mukavasti moderneissa ja tyylikkäästi sisustetuissa hotellihuoneissa, joissa on käytetty kauniita ja ylellisiä materiaaleja. Kaikissa huoneissa on mukavat DUX-vuoteet ja mukavuudet, kuten tv, tallelokero, minibaari ja ilmainen Wi-Fi. Monissa huoneissa on myös parveke.

Hotellin pohjakerroksessa on ehkä Gasteinlaakson suosituin ravintola, kodikas italialainen Angelo. Paikka on usein täynnä sekä paikallisia että turisteja ja menu sisältää kaikkea fantastisesta pastasta pizzaan ja vaikuttavaan viinilistaan. Täällä tarjoillaan myös hyvä aamiainen hotellin vieraille. Suositun All Inclusive -pakettimme varanneiden illalliset tarjoillaan jossakin läheisen Hotel Salzburger Hofin mukavista ravintoloista.

Älä missaa! Puoli kerrosta alaspäin on tunnettu Eden's Pub, joka avattiin jo vuonna 1982. Täällä sekä Bono (U2), Jude Law että Hugh Grant ovat juoneet hanasta valutettua jääkylmää Guinnessia ja kokeneet paikan mukavan tunnelman.

Hotel Eden Rock on yksi suosituimmista hotelleistamme mukavilla huoneillaan ja miellyttävällä tunnelmallaan. Tervetuloa varaamaan alppimatkasi tänä talvena!

 • Asiakkaiden arvio 4.4/5
 • Hissille 500 m
 • Keskustaan 150 m
 • Hiihtobussille 300 m
Sis. lennot, majoitus, puolihoito & hissilippu
1 198 €
Alk. hinta per henkilö

Ski Lodge Reineke

Ski Lodge Reineke – perheystävällinen hiihtäjänhotelli

Ski Lodge Reineke on suosittu hiihtäjänhotellimme, joka sijaitsee keskellä Bad Gasteinin viihtyisää kylää, vain kivenheiton päässä hissistä. Täällä sinulle tarjotaan urheilullista majoitusta rennossa ja kodikkaassa ilmapiirissä. Hotelli sopii erinomaisesti perheille ja suuremmille ryhmille, jotka haluavat sosiaalista majoitusta mukavilla yhteisalueilla ja laajan valikoiman eri huonekategorioita.

Ski Lodge Reineken huoneet ovat korkeatasoisia ja ne on sisustettu tyylikkäästi klassiseen alppityyliin modernilla otteella. Huoneet ovat valoisia ja tilavia ja niissä on käytetty puuta ja maanläheisiä tekstiilejä. Kaikissa huoneissa on myös mukavat DUX-sängyt, joten voit nukkua erityisen hyvin kauniin luonnossa vietetyn päivän jälkeen.

Pohjakerroksessa on hotellin viihtyisä ravintola. Täällä tarjoillaan sekä runsas aamiaisbuffet että herkulliset kolmen ruokalajin illalliset niille, jotka ovat varanneet suositun All Inclusive -pakettimme. Täällä voit istuskella pitkään ja nauttia miellyttävästä tunnelmasta ja ruoasta, ennen siirtymistä aivan vieressä sijaitsevaan suosittuun baariin ja siihen kuuluvaan loungeen.

Tervetuloa Bad Gasteinin omaan hiihtäjänhotelliin, Ski Lodge Reinekeen!

 • Asiakkaiden arvio 4.6/5
 • Hissille 400 m
 • Keskustaan 150 m
 • Hiihtobussille 100 m
Sis. lennot, majoitus, puolihoito & hissilippu
1 430 €
Alk. hinta per henkilö

Hotel Gisela

Hotel Gisela – kodikas majoitus alppityyliin

Klassinen Hotel Gisela on yksi suosituimmista hotelleistamme Bad Gasteinissa, ja monet asiakkaat palaavat tänne kaudesta toiseen. Hotel Gisela on kodikas ja urheilullinen majoituspaikka täydellisellä sijainnilla, vain 400 m Stubnerkogel-hissistä. Täällä asut Bad Gasteinin ravintola- ja viihde-elämän sydämessä ja jotkut kaupungin parhaista afterski -paikoista ja yökerhoista ovat aivan kulman takana.

Hotellissa on 65 vuodepaikkaa ja kaikki huoneet on sisustettu klassiseen, viihtyisään alppityyliin. Huoneet ovat tilavia ja niissä on mukavat DUX-vuoteet sekä niissä on mukavuuksia, kuten tv, tallelokero, minibaari ja ilmainen Wi-Fi. Useimmissa huoneissa on myös parveke, jolta on näkymät kauniiseen ympäröivään luontoon.

Viihtyisässä Gisela Steakhouse -ravintolassa tarjoillaan suosittu buffet-aamiainen, joka tarjoaa kaiken, mitä voit ajatella jotta päiväsi on hyvä aloittaa. Täällä voit myös syödä herkullisia kolmen ruokalajin illallisia, jotka ovat osa suosittua All Inclusive -pakettiamme. Niille, jotka haluavat nauttia oluen tai muun juoman rinteillä vietetyn päivän jälkeen, on helppo mennä läheisen Hotel Salzburger Hofin suosittuun Ritz baariin. Täällä on aina rento ja miellyttävä ilmapiiri livebändien soittamana.

Hotel Gisela on nopeasti täynnä, joten varaa oma matkasi jo tänään!

 • Asiakkaiden arvio 4.4/5
 • Hissille 400 m
 • Keskustaan 50 m
 • Hiihtobussille 100 m
Sis. lennot, majoitus, puolihoito & hissilippu
1 438 €
Alk. hinta per henkilö

Hotel Goethehof

Hotel Goethehof – majoitus lähellä hissiä pääkadulla

Hotel Goethehof sijaitsee erinomaisella paikalla Bad Gasteinin pääkadun keskiössä. Täällä asut mukavasti lähellä kaikkea ja vain 100 m Stubnerkogel-hissille. Aivan oven ulkopuolella kulkevat hiihtobussit, jotka vievät sinut läheisille hiihtoalueille, kuten Sportgasteiniin ja Dorfgasteiniin. Pääkadun varrella on monia viihtyisiä ravintoloita, kahviloita ja kauppoja.

Tässä omassa hotellissamme on rento ja kodikas ilmapiiri sekä erittäin suosittu henkilökunta. Keskeisestä sijainnista huolimatta hotelli on hiljainen ja rauhallinen. Tarjolla on mukavasti kalustettuja ja tilavia huoneita, joissa on mukavuuksia, kuten tv, tallelokero ja ilmainen Wi-Fi. Useissa huoneissa on myös parveke.

Klassinen á la carte -ravintola Orania Stüberl sijaitsee pohjakerroksessa ja siellä on Bad Gasteinin suosituin ulkoterassi. Täällä voit lämmitellä lämpölamppujen alla, nauttia laakson parhaista schnitzeleistä tai todella hyvästä glühweinista. Siellä tarjoillaan myös runsas buffet-aamiainen joka aamu.

Hotellissa on mukava oleskelutila, jossa voit rentoutua rinteillä vietetyn päivän jälkeen ja sieltä on näkymät mahtavalle Kreuzkogel-massiiville etelään. Niiden, jotka ovat varanneet suositun All Inclusive -pakettimme, herkulliset illalliset tarjoillaan kylän läheisessä ravintolassa.

Tervetuloa Hotel Goethehofiin, edullinen majoitus Bad Gasteinin sydämessä!

 • Asiakkaiden arvio 4.2/5
 • Hissille 150 m
 • Keskustaan 0 m
 • Hiihtobussille 5 m
Sis. lennot, majoitus, puolihoito & hissilippu
1 453 €
Alk. hinta per henkilö

Omat hotellimme Cerviniassa

Hotel Marmore

Hotel Marmore - oma hotellimme keskellä kylää 

Marmore avattiin täysin uusittuna jouluna 2017. Hotellilla on täydellinen sijainti pääkadulla. Hotellilla on oma ravintola ja baari jotka tekevät lomastasi täydellisen.  Marmoren korkealuokkaiset huoneet ovat sisustettu rustiikkiseen Aosta -tyyliin.

Huoneissa on laadukkaat sängyt ja suurimmassa osassa huoneita löytyy myös parveke vaikuttavan Matterhornin suuntaan.  Kaikki kylpyhuoneet on sisustettu marmorilla ja kauniilla keramiikalla. Hotellissa on monta eri huonetyyppiä, joka tekee hotellista sopivan kaikille erikokoisille matkaseurueille. Hotellilla on täydellinen ski-in sijainti!

Hotellin baarissa taitava baarimestari tarjoilee erikoisemmatkin drinkit pitkän laskupäivän päätteeksi. Tilaa paikallinen Peroni tai miksei kaikkien tuntema Aperol!

Tunnelmallinen "Ristorante Angelo" tarjoilee maukkasta italialaista ruokaa ja ravintolan laaja viinilista pitää sisällään paljon paikallisia viinejä Piemontesta ja Aostasta.  Puolihoidon varanneille asiakkaille ravintola tarjoilee 4-ruokalajin illalliset.

 • Asiakkaiden arvio 4.6/5
 • Hissille 200 m
 • Keskustaan 0 m
 • Hiihtobussille 50 m
Sis. lennot, majoitus & puolihoito
1 407 €
Alk. hinta per henkilö

Hotel Breithorn

Hotel Breithorn 

Tunnettu Hotel Breithorn on Cervinian vanhin hotelli. Charmikas rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla ja on vain kivenheiton päässä keskustasta sekä hiihtohisseistä.

Suositussa Breithornissa on 25 huonetta ja koko rakennus on täydellisesti uudistettu vuonna 2020. Kaikissa modernisti sisustetuissa huoneissa on mukavat sängyt, laadukkaat tekstiilit, suihku/WC ja TV. Hotellissa on myös viihtyisä lounge, baari sekä aamiaistilat upealla näköalalla Matterhornille.

 • Asiakkaiden arvio 4.3/5
 • Hissille 300 m
 • Keskustaan 150 m
 • Hiihtobussille 100 m
Sis. lennot, majoitus, puolihoito & hissilippu
1 548 €
Alk. hinta per henkilö

Eden Apartments

Eden Apartments - Ylellisiä huoneistoja keskellä kylää

Eden Apartments tarjoaa Cervinian parhaalla paikalla sijaitsevat huoneistot, vain kivenheiton päässä hisseiltä, ravintoloista ja baareista. Huoneistot on täysin remontoituja kaudelle 19/20 Aosta-tyyliin ripauksella ylellistä marmoria ja jalopähkinää.

Huoneistoihin mahtuu 2-6 henkilöä. Kaikissa huoneistoissa on makuuhuone, ruokailutila, TV sekä keittiö ja kylpyhuone. Huoneistoihin kuuluu myös petivaatteet ja pyyhkeet, loppusiivous sekä ilmainen Wi-Fi.

Eden Apertmentsilla on yhteensä 3 huoneistoa. Kaksi huoneistoa 4 henkilölle ja yksi huoneisto jopa kuudelle henkilölle. Kaksi pienempää huoneistoa voidaan yhdistää, jos niin toivotaan.

 • Asiakkaiden arvio 0/5
 • Hissille 150 m
 • Keskustaan 0 m
 • Hiihtobussille 0 m
Sis. lennot & majoitus
1 215 €
Alk. hinta per henkilö